enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4373
EURO
34,6064
ALTIN
2.384,44
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
24°C

Şeniz Doğan: Tüm Merkezefendi’nin Başkanıyım

31 Mart Yerel Seçimlerinden Denizli’nin iki merkez ilçesinden biri olan Merkezefendi’de AK Parti adayı Muhammet Subaşıoğlu’nu geride bırakarak 1.çıkan Şeniz Doğan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi. Doğan,’Merkezefendi’yi ortak akılla yöneteceğiz’ dedi.

Şeniz Doğan: Tüm Merkezefendi’nin Başkanıyım
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’nin merkez ilçelerinden biri olan Merkezefendi değişimi seçti. Mevcut AK Parti belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile yarışan Millet İttifakı CHP Adayı Şeniz Doğan, yaklaşık 13 bin oy farkı ile başkanlık ipini göğüsledi. Denizli merkezinde seçilen ilk kadın başkan olma özelliğini kazanan Doğan, bu gün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şeniz Doğan ile birlikte CHP Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Hakan Demirci ve Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

‘MUAZZAM BİR ÇALIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERİLDİ’

Toplantı CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptığı bir konuşma ile başladı. Varlıker, ‘1994 yılında en son efsane başkan Ali Marım ile Denizli merkezde bu mutluluğu yaşamıştık. Neredeyse çeyrek asır geçti. 25 sene geçti. Uzun bir zaman olmuştu. Bu mutluluğu yaşamıştık. Hem çok çalıştık hem farklı çalıştık. Daha önce denenmemişleri denedik, analizler yaptık. Sabah gidip geceye kadar evler gezildi. Hiç bir sıkıntı yaşamadan 31 Mart’a kadar seçim çalışmamızı getirdik. Sadece tek sorun sandık güvenliğiydi. Bunu sorunsuz bir şekilde sonuçlandırdık. Bize gelen hiç bir sıkıntı yok. İlçe Seçim Kurulu ile veriler karşılaştırılıyor. 13 bin 500’lik bir fark var. İYİ Parti ile de çok önemli bir ittifak süreci geçirdik. Müthiş bir uyum vardı. Muazzam bir çalışma örneği gösterildi. Çalışan herkese teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

‘MERKEZEFENDİ DOĞRU KARAR VERDİĞİNİ 5 SENE SONRA ANLAYACAK’

İYİ Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Hakan Demirci, ‘Seçim dönemimiz birlikte ve uyumlu bir şekilde gerçekleşti. Ben de başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum. Merkezefendi’de çok iyi bir uyum sağladık. Denizli’de değişimi amaçlamıştık. Merkezefendi’de değişim gerçekleşecek. Kadın olması yönünde de kendisi kutluyorum. Sanırım Denizli merkezinde ilk kadın başkanımız. Başardık. Kesinleşen sonuçlar önümüze gelmedi. Umarım Denizli’de daha farklı yerleri de kazanacağız. Ben hem Şeniz hanıma, hem ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. Merkezefendi doğru karar verdiğini 5 sene sonra anlayacak. Merkezefendi’de güneş farklı doğacak dedi. Güneş farklı doğmaya başladı.’ dedi.

MİLLETVEKİLİ ARSLAN: KENDİSİNİ TEBRİK EDİYORUM

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ’31 Mart’a gelene kadar bir çok aşamadan geçtik. Millet İttifakı ile çıktığımız bu yolda çalışmaların sürdürülmesi konusunda çok uyumlu bir dönem geçirdik. Tabi Şeniz hanımın da sürecin başından beri ben varım diyerek inanmış olmasının da önemli olduğunu düşünüyorum. Biz de kendisinde yer alarak çalışmalarına vekil arkadaşlarımla birlikte katkı koyarak Denizli’de değişimin imzasını attı. İnşallah bu ittifakın sonucunu gelecek süreçte de uyumlu bir şekilde devam edeceğine ben yürekten inanıyorum. Kendisini yeniden tebrik ediyorum. Her zaman yanında olacağımı da belirtmek istiyorum’ dedi.

‘TÜM MERKEZEFENDİ’NİN BELEDİYE BAŞKANIYIM’

31 Mart Yerel Seçimlerinden başkan olarak Şeniz Doğan ise yaptığı konuşmada basın mensuplarına teşekkür etti. Doğan, ‘2 yıldır Merkezefendi Belediye Başkanlığı için çalışmalarım vardı. Tabi parti içerisinde bir mücadelemiz oldu. Ön seçimden partimin adayı oldum. Ardından İttifakın adayı oldum. Bu yolda en başından beri bana inanan güvenen ilçe başkanım Tolga Varlıker’e teşekkür ediyorum. Gerçekte Millet İttifakı Merkezefendi’de çok iyi teşhis edildi. Bana sahip çıktılar. BU davaya inandılar. Her gün büyüyerek çalıştık. Bana soruyolar yoruldunu mu diye. İnanın o kadar uyumlu çalıştık ki hiç yorulmadım. O kadar mutlu ve motiveli çalıştık ki. Alanda olumlu tepkileri görünce daha çok çalışmak istedim. Bir çok insanın ben de emeği var güveni var, sorumluluğu var onları yalnız bırakmamam gerekiyordu. 31 Mart saat 7’ye kadar çok çalıştık. Ben burada size teşekkür ediyorum. Basın emekçileri olarak beni yalnız bırakmadınız. İlçe örgütümüze de çok teşekkür ediyorum. Bütün Merkezefendili vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Belki artık şunu söylemek lazım. Bana oy veren vermeyen tüm merkezefendililere teşekkür ediyorum. İnşallah Merkezefendimizde çok güzel projeler yapacağız. Bu kenti biz ortak akılla yönetmek istiyoruz. projelerimiz insana dokunan dertlere derman olan şeyler. Bundan sonra parti rozeti çıkmıştır. Tüm Merkezefendi’nin belediye başkanıyım. Daha güzel günlerde birlikte olacağız’ dedi.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.