enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3776
EURO
34,5536
ALTIN
2.382,62
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

Şeniz Süzek Doğan: Merkezefendi’yi Bir Anne Şevkati ile Kucaklayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan Akkonak’ta seçim ofisini açtı. Kalabalık bir grupla gerçekleştirilen açılışta konuşan Şeniz Süzek Doğan, “Gece gündüz çalışacağım ve Merkezefendi’yi birlikte yöneteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim ofisini açtı. Akkonak’ta gerçekleştirilen ofis açılışında kalabalık bir partili grubu katıldı. Coşkulu kalabalık sloganlar atarak Şeniz Süzek’e destek verdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIMIZ BİR MERKEZEFENDİ HAYAL EDİN”

Açılışta konuşan CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, “Birlikte çalışacağımız ve birlikte kazanacağımız bir Merkezefendi hayal edin. Bunu yapabilecek gücümüz de, aklımız da, inancımız da var” dedi. Şeniz Doğan’ın enerjisinden övgü ile bahseden Akbaba, “Biz CHP olarak içimize sinen bir aday ile bugün bu çalışma ofisinin açılışını yapıyoruz. Hepinizin enerjisine zamanına ihtiyacımız var. Seçime kadar hep birlikte çalışacağız. Şeniz Doğan’a inanıyorum, güveniyorum. Merkezefendililer de zekidir ve zafere ortak olacaklardır. Şeniz Hanımla Birlikte kazanacağız” dedi.

“MERKEZEFENDİ’DEKİ HERKESİN OYUNA TALİBİZ”

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise konuşmasında değişim vurgusu yaptı. CHP ve İYİ Parti arasında gerçekleştirilen ittifakın amacının değişim olduğunu dile getiren Varlıker, “Hep birlikte bu değişime inanmalıyız. Hep birlikte daha çok çalışmalıyız. 78 gün var. Gece gündüz çalışmalıyız. Bu koordinasyon merkezi çalışmalarımızın kalbi olacaktır. Bu merkezin Şeniz Başkan’a şans getirmesini istiyorum. 31 Mart sadece İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil Merkezefendi ittifakının zafer günü olacaktır. Merkezefendi’deki herkesin oyuna talibiz. Bu şiar ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ümit Bahtiyar’a ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Şeniz Doğan’a başarılar diliyorum. Birlikte başaracağız” dedi.

BAHTİYAR’DAN FEDAKARLIK VURGUSU

İttifak adayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da Şeniz Doğan’a destek için açılıştaydı. Bahtiyar yaptığı konuşmada 31 Mart seçimlerine ve daha sonrasında Başkanlık koltuklarında da Şeniz Doğan ile iş birliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.

“ŞENİZ HANIM’I ŞİMDİDEN BAŞKAN İLAN EDİYORUM”

Güç birliği vurgusu yapan Bahtiyar, “31 Mart 2019’da bu güç birliği sayesinde demokratik ve çok sesli bir hale gelmek yapılması gereken şey, güç birliği yaptığımız tüm belediyeleri almaktır. Güç birliği içinde siz Cumhuriyet Halk Partilililer bir fedakarlık yaptınız. Zaten güç birliği demek fedakarlık demektir. Bu fedakarlığınızı ben unutmayacağım. Biz asla unutmayacağız. Bu güç birliğini ortak akıla, sonra ortak eyleme dönüştürerek zaferle sonuçlandıracağız. Bu ittifak sadece 31 Marta kadar devam etmeyecek. Ondan sonra da Şeniz Hanımla başkanlıklarımız zamanında da hep birlikte çalışacağız” dedi.

‘ŞENİZ KARDEŞİNİZİN 120. KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLMASINI İSTİYOR MUSUNUZ?’

Gece gündüz çalışmak üzere söz veren Şeniz Doğan açılışta konuşmasında “Ülkemizde kadın nüfusu 40 milyonun üzerinde ama şu ana kadar sadece 119 kadın belediye başkanı vatandaşlarımıza hizmet etme şansı olmuş. 40 yaşındaki bu Şeniz kardeşinizin de 120. kadın belediye başkanı olmasını istiyor musunuz? Özellikle sosyal projelerimizle bütün Merkezefendiyi bir anne şevkati ile kucaklayacağım. Asla ayrımcılık, ötekileştirme, kayırmaca olmayacak. Merkezefendi Belediyesi şeffaf bir şekilde ortak akıl ile yönetilecek. 31 Mart seçimlerine kadar sizlerin de duaları ve çalışmaları ile kazanacağız ve sonrasında da birlikte yöneteceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİ’NİN KAZANILDIĞININ MÜJDESİ”

Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise “Merkezefendi’ye Kadın Eli Değecek” sloganına atıfta bulunarak “Kadının olduğu yerde huzur olur, mutluluk, nezaket titizlik olur. Yürek olur heyecan olur. Bugün bu açılış Merkezefendi’nin kazanıldığının müjdesidir. 1 Nisan’da bu açılışı Merkezefendi Belediyesinin önünde yapmayı üzere hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.