enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Şeniz Süzek Doğan’dan Miting Gibi Aday Adaylığı Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 2019 yerel seçimleri öncesi Merkezefendi Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Şeniz Süzek Doğan bugün yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığını resmen duyurdu. Partililerin büyük ilgi gösterdiği basın açıklaması yoğun ilgi sebebiyle CHP il binası önünde balkon konuşması şeklinde gerçekleşti.

26.10.2018
A+
A-

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Şeniz Süzek Doğan 2019 yerel seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu bugün resmen açıkladı. CHP Denizli İl Binası’nda bulunan Göksel Erdoğan toplantı salonunda yapılması beklenen basın açıklaması partililerin yoğun ilgisi sonucu parti binası önüne taşındı. CHP İl Binası balkonundan partililere seslenen Şeniz Süzek Doğan aday adaylığını açıkladı. Basın açıklamasına CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa ve çok sayıda partili katıldı.

VARLIKER: DENİZLİ MERKEZDE CHP’NİN İLK KADIN ADAYI

Basın açıklamasında ilk olarak söz alan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, ”Bugün burada üçüncü kez bir başka değerli aday adayımızın basın açıklaması için toplanmış bulunuyoruz. Kendisinin adaylığı ile bir ilk gerçekleşmiş oluyor. Denizli Büyükşehir ve iki büyük merkez ilçe tarihinde CHP’nin bugüne kadar ki ilk kadın belediye başkan aday adayıdır.” dedi.

ŞENİZ SÜZEK DOĞAN:”TECRÜBELİYİM, İNANÇLIYIM VE CESARETLİYİM”

Merkezefendi İlçe başkanı Tolga Varlıker’in ardından söz alan Şeniz Süzek Doğan, ilk olarak partililere ve basın mensuplarına kendini tanıttı. Şeniz Süzek Doğan, ”Bizler aslında birbirimizi gayet yakından tanıyoruz. Ama kendimden bahsetmek isterim. 39 yaşımdayım, Bekillili bir hemşehrinizim, hukuk eğitimimi İstanbul’da, dil eğitimimi Londra’da aldım. 2015’ten bu yana olmayan adaleti aramak için hak, hukuk mücadelesi veren bir avukatım. İlbade’de doğmuş, büyümüş, Mehmet Ali Doğan’ın eşi, 8 yaşındaki Çınar’ın annesiyim, 15 yıl CHP’de belediye başkanlığı görevini üstlenmiş doktor Nihat Süzek’in kızı, seçim zamanlarında ev ev dolaşan Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’te daima yol alan Müyesser Süzek’in kızıyım. Yaşamım boyunca örgütlü toplum, özgür birey anlayışımla öğrenci birliklerinde, sivil toplum kuruluşlarında ve baromuzun komisyonunda çalıştım. Ben topluma hizmet etmeyi çok seviyorum. Çok okudum, dünyayı gezdim, tecrübeliyim, inançlıyım ve cesaretliyim. Ben CHP’li olmadım CHP’li doğdum.” dedi.

ŞENİZ SÜZEK DOĞAN: AİLEMDEN, İŞİMDEN FEDAKARLIK EDEREK CHP İÇİN ÇALIŞTIM

Hayatında her zaman siyaset olduğunu belirten Şeniz Süzek Doğan, ”Doğdum doğalı siyasetin içindeyim. Hiçbir beklentim olmadan gençlik kolları ile başladım. CHP delegelerince Merkez ilçe başkan yardımcılığına seçildim. 2014 seçimlerinde yine kendimi size partililerimize emanet ettim. Yapılan ön seçimde sizlerin desteği ile Büyükşehir ve Merkezefendi belediye meclis üyesi oldum. O günlerde bana inanan ve güvenen tüm partililerime şükranlarımı sunuyorum. Son seçimde de genel merkezimizin teveccühü ile milletvekili adayı idim. Hiçbir şekilde sırama aldırmadan ailemden, işimden fedakarlık ederek CHP için çalıştım.” dedi.

ŞENİZ SÜZEK DOĞAN: PARTİLİLERİMİZ ‘EGEMİZDE YENİ TOPUKLU EFE OLMASI GEREKİYOR’ DEDİ

Partililerin desteğini vurgulayan Şeniz Süzek Doğan, ”Önümüzde 31 Mart 2018 seçimleri var. Genç, olgun, kadın, erkek demeden Merkezefendi Belediyesi’nde başkan olarak hizmet edebilmem için, ”Egemizde yeni bir ‘Topuklu Efe’ olması gerekiyor” diyerek partililerimiz bana çağrıda bulundu. Benim de söyleyecek sözüm, yönetecek gücüm var.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından uçurulan beyaz güvercinlerle basın açıklaması sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.