enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4520
EURO
34,7348
ALTIN
2.440,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“SÖZÜ ‘MİLLET’E VERMEK İÇİN GELİYORUZ”

“SÖZÜ ‘MİLLET’E VERMEK İÇİN GELİYORUZ”
03.06.2018
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Adayı Ünal Karaosmanoğlu seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Seçim gezileri kapsamında Baklan Bölgesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karaosmanoğlu, “Adaletin, kucaklaşmanın ve güvenin özlemini yaşıyoruz ve bunu gerçekleştirmek için yollardayız” dedi.

[dropcap]S[/dropcap]eçim çalışmalarına hızla devam eden CHP Denizli Milletvekili Adayı Ünal Karaosmanoğlu Baklan’da vatandaşlarla buluştu. Bölgedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen Karaosmanoğlu, “Yanlış politikalar sonucu Işıklı gölü 5 yıl kuruyacak. Çivril ve Baklan ovası zor zamanlar yaşayacak. Tarımı ön plana koymadan, bölgedeki sorunları bilmeden politika üretenler çiftçimize, köylümüze hep zarar vermiştir. Bizler ise bunu değiştirmek için, sözü ‘Millet’e vermek için geliyoruz” dedi.

Bölgenin sulama konusunda Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın yanlış politikalarını anlatan Karaosmanoğlu, partili cumhurbaşkanının da, mevcut siyasal yapının da hizmette eşitsizliğinden bahsetti.

Ortak değerlerin yıpratılmasını eleştiren Karaosmanoğlu, “Köylere milletvekili adayları geliyor. Ben buraya gelmeden önce camiden benim geleceğim anons edildi mi? Edilemez. Edilirse en önce ben karşı çıkarım. Ama bizim bulunduğumuz bölgede milletvekilli adayları gelirken camilerden anons ettiriliyor. Bakınız ibadethaneler ortak değerimizdir. Ordu ortak değerimizdir. Bugün bir siyasi partinin genel başkanı siyasi maksatla başka partiler hakkında konuşurken üzerinde üniformalı generaller alkışlıyor. Ordu hepimizin ordusudur. Milli eğitim hepimizin eğitimidir. Biz hakimi, imamı, öğretmeni, askeri siyasete alet ediyorsak devlet çatırdıyor demektir. Bunu sağlayacak olan başımızdaki devlet adamıdır. O taraf olursa kardeşlikten birlikten beraberlikten bahsedemezsiniz” dedi.

Şimdiki seçimlerin parti seçimleri değil ülkenin geleceğinin seçimleri olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, “Adaletin, hukukun, özgürlüğün ve refahın, güvenin, kucaklaşmanın özlemini yaşıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için yollardayız” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.