enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5265
EURO
34,9185
ALTIN
2.432,55
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

TBMM Başkanvekili Karaca, mesaisine Denizli’den başladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Meclis Başkanvekili olarak seçildikten sonra memleketi Denizli’ye gelerek ziyaretlerde bulundu.

TBMM Başkanvekili Karaca, mesaisine Denizli’den başladı
21.06.2023
A+
A-

TBMM Başkanvekili Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, seçim döneminde yoğun emek sarf ederek çalışan Cumhuriyet Halk Partili kadınlarla kahvaltıda bir araya gelerek seçim sürecine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Sahada özveriyle çalışan parti emekçisi kadınlara teşekkür etti.

KADINLAR VARDIR HER YERDE

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını arttırarak Denizli’de büyük bir başarı elde ettiğini söyledi, CHP’nin 2018 seçimlerinde 192 bin olan oyunun 228 bine çıkartıldığının altını çizdi. Siyasetin her alanında kadın temsiliyetinin önemini her fırsatta dile getireceğini ifade eden Gülizar Biçer Karaca’nın kadınlarla buluştuğu kahvaltı etkinliğinde gündem; kadınlar ve gençlerin siyasetin aktif özneleri olarak eşit temsili oldu.

KAZANILMIŞ HAKLARIN KORUNMASI MÜCADELESİNDE KADINLARDAN VE EŞİTLİKTEN YANAYIZ

TBMM’de Başkanvekili olarak makamındaki ilk kabulünü ve toplantısını EŞİK Platformu’ndan kadın grubuyla gerçekleştirdiğini söyleyen TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca; parlamentoda Genel Kurulu yönetirken eşitlik ve adaletten, hakkaniyetten ve hukukun üstünlüğünden vazgeçmeyeceği mesajını verdi. Kadınların kazanılmış haklarının tırpanlanmasına yönelik her girişimin karşısında kadınların ve dezavantajlı grupların yanında olacağını hatırlatan Gülizar Biçer Karaca, Cumhuriyet kadını olarak kadınların haklı taleplerini gözeteceğini paylaştı.

TBMM BAŞKANVEKİLİNDEN KIBRIS GAZİSİNE ANLAMLI ZİYARET

Denizli’yi TBMM Başkanvekili olarak temsil eden ilk kadın milletvekili olan Gülizar Biçer Karaca, memleketindeki programında anlamlı bir ziyareti de gerçekleştirdi. TBMM Başkanvekili olarak; trafik kazası nedeniyle hastanede tedavi gördükten sonra evde istirahatine devam eden Kıbrıs Gazisi Ömer Samsa’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İlerleyen yaşına rağmen seçimlerde oyunu kullanmaya giderek örnek bir davranış sergileyen Gazi Samsa’ya vatandaşlık görevini yerine getirmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.