enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

TBMM’de Ajanda Krizi

TBMM’de Ajanda Krizi
16.01.2018
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclis(TBMM)’in yeni tartışma konusu 2018 ajandası oldu. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) konu ile ilgili soru önergesi verdi.

TBMM’de 2018 yılı için hazırlanan ajandasında 29 Ekim, 10 Kasım, 30 Ağustos tarihleri dikkate alınmadı. Bunun üzerine CHP Edirne Milletvekilli Erdin Bircan konu ile ilgili soru önergesi sundu.

Sadece 15 Temmuz ve 23 Nisan

Hazırlanan 2018 ajandasında resmi bayramlar fotoğraflı ve geniş biçimde sadece 15 Temmuz ve 23 Nisan ile sınırlı tutuldu. Diğer bayramlar yazıyla geçiştirildi. Bayram ve özel günlerle ilgili tek bir fotoğraf veya görsele yer verilmedi. CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan konu ile ilgili değerlendirmede bulundu.

 

 

”Cumhuriyet Değerlerine Saygısızlıktır”

Arslan;23 Nisan ve 15 Temmuz tarihlerini kendi reklamını yapmak adına kullanan Meclis Başkanı Kahraman her ne hikmetse 19 Mayıs, 29 Ekim, 10 Kasım gibi milli günlerimizi unutmuştur. Bu izahı olmayan bir aymazlık, başkanlık koltuğuna oturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi ve temsil ettiği Türk Halkına saygısızlıktır. Bunu asla kabul edemeyiz. Cumhuriyete ve değerlerine sadakat yemini eden meclis üyelerine dağıtılan ajandalar Cumhuriyet değerlerine saygısızlıktır.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.