enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
35°C
Denizli
35°C
Açık
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
36°C

Türkiye’de İstifalar Arka Arkaya Geliyor, AK Parti Denizli’de Durum Ne?

Türkiye’de İstifalar Arka Arkaya Geliyor, AK Parti Denizli’de Durum Ne?
26.04.2018
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanından milletvekilliği adaylığı için istifalar arka arkaya geliyor.Milletvekilliği adaylığı için istifaların son gününde Denizli’de kimlerin istifa edeceği merakla bekleniyor.  Son dakika kulislerini sizler için derledik.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekilliği adaylığı için istifa etmesi üzerine gözler bugün Ankara’da olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çevrildi. Başkan Zolan’ın istifaların son gününde Ankara’da bulunması ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı’nın istifa etmiş olması Denizli kulislerinde yankılandı. Kulislerde Osman Zolan’ın istifa ederek milletvekilli aday adayı olup olmayacağı tartışılıyor.

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar

Siyasi kulislerde Adalet bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ın da istifa edip etmeyeceği merakla beklenmekte.

Ak Parti’de adaylık başvuruları Pazar Günü son bulacak. Denizli’den milletvekilliği aday adaylığı için ise ise Semra Akça Acar, Avni Örki, Haluk Değirmenci, Birtan Şahan ve Mithat Ekici’nin de son güne kadar partiye başvuracağı konuşulmakta.

AK Parti vekilliği için Kimler İstifa etti ?

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, milletvekili aday adaylığı için istifa etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek milletvekili aday adaylığı için istifa etti, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da istifa edeceği belirtildi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu da Çankaya Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP’den milletvekili aday adayı oldu. Bu arada Ankara’dan da şu ana kadar en üst düzeyde ilk istifa haberi TRT’den geldi. Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya görevinden istifa ederek, AK Parti’den Eskişehir milletvekili aday adayı oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.