enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Ülkü Ocakları’nda İki Yeni Atama

Ülkü Ocakları’nda İki Yeni Atama
03.10.2017
A+
A-

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un onayıyla  Denizli Ülkü Ocakları tarafından  Merkezefendi İlçe Ocak Başkanlığına Kürşat Aykol, Pamukkale İlçe Ocak Başkanlığına  da Fatih Han  atandı.

Atama nedeniyle Ülkü Ocakları binasında tören düzenlendi. Törene Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel ve çok sayıda ülkücü katıldı.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Törende bir konuşma yapan Ülkü  Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Ülkü ocaklarının her dönem için önem arz eden kutlu bir yuva olduğunu belirterek,   “Ülkü Ocaklarının kuruluş amacı, Ülkücü Türk gençliğini Türklük bilinciyle ve İslam ahlakıyla nitelikli bir şekilde yetiştirmektir. Ülkü Ocakları eğitim, kültür yuvasıdır. Türk milletinin gençlik aşısının bulunduğu yerlerdir. Ülkü ocakları bizim evimiz, barkımız, şehitlerimizin bize bırakmış olduğu emanettir. En önemlisi Ülkü Ocakları dünya Türklüğünün sigortası, göz bebeğidir. Şimdiye kadar sayısızca kardeşimiz, ağabeyimiz ülkü ocaklarından imanlı, inançlı, donanımlı bir şekilde yetişmiştir. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi devlet kademelerinde yüce Türk Milletine hizmet etmektedir. Bizler de ağabeylerimizin bizlere bırakmış olduğu bu emanete canımız, başımız gibi koruyup, kollayıp, Türk Gençliğini yetiştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Ülkü ocaklarının her bir mensubu üzerinde büyük bir sorumluluk vardır. Eğitim, kültürel, sosyal sorumluluk olmak üzere her alanda faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Pamukkale ve Merkezefendi İlçe  Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Kürşad Akyol ve Fatih Han kardeşimize başarılar diliyorum. Teşkilatlarımıza ve davamıza hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

“MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Merkezefendi  ve Pamukkale İlçe Ocak Başkanlığına atanan Fatih Han ve  Kürşat Aykol da yaptıkları konuşmada,  “Sancağı daima ileriye taşıyacağız, bizlere güvenenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz. Mücadelemiz çetin, yolumuz uzundur. Haklı mücadelemizde zafer mutlaka inananların olacaktır” dediler.

Törende Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, Kürşad Akyol ve Fatih Han’a Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.