enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3806
EURO
34,7846
ALTIN
2.396,81
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Ümit Bahtiyar, İki Parti Genel Başkanları ile Bir Araya Geldi

İYİ Parti ve CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, CHP VE İYİ Parti Genel Başkanları ile görüşmelerde bulundu.

Ümit Bahtiyar, İki Parti Genel Başkanları ile Bir Araya Geldi
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin ittifak görüşmelerinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını İYİ Parti’ye bırakması ile partisi İYİ Parti tarafından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ümit Bahtiyar Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısında kürsüye çağırarak partililere tanıttığı Bahtiyar, grup toplantısı sonrası Akşener ile bir araya geldi. Denizli’deki seçim çalışmalarının değerlendirildiği görüşmede seçim stratejisinin konuşulduğu belirtiliyor.

KILIÇDAROĞLU İLE DENİZLİ’Yİ KONUŞTU

Akşam saatlerinde ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdiği. CHP Denizli Milletvekili Gülizare Biçer Karaca’nın da aralarında bulunduğu görüşmede Kılıçdaroğlu, Bahtiyar’a Denizli’de seçimin kazanılacağına dair inancını ifade ettiği belirtildi. İki görüşmenin de olumlu geçtiği ve seçim çalışmaları ile ilgili stratejilerin de bu görüşmeler ile şekillendirileceği kaydedildi.

‘GÜÇ BİRLİĞİ İLE DENİZLİ’DE DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRMEK HEDEFİMİZDİR’

Gerçekleştirdiği görüşmeler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ümit Bahtiyar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüşme ile ilgili yaptığı paylaşımda ”Genel Başkanımızın duasını ve talimatlarını aldık. Bu doğrultuda seçim kampanyamızı rakipleri karalayarak değil, kendimizi ve yapacaklarımızı anlatarak birleştirici söylemlerle sürdüreceğiz…GÜÇ BİRLİĞİ ile Denizli’de değişimi gerçekleştirmek hedefimizdir.” notunu düştü.

KILIÇDAROĞLU’NUN BAŞARI DİLEKLERİ VE DESTEKLERİNİ ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili de paylaşımda bulunan Bahtiyar, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden bir fotoğraf paylaşarak ‘CHP Genel Başkanı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Kampanya sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Başarı dileklerini ve desteklerini aldık.’ ifadelerine yer verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.