enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Vatandaşların Sesi Yankı Buldu!

Vatandaşların Sesi Yankı Buldu!
12.07.2017
A+
A-

Pamukkale İlçesi sınırlarında bulunan Kayhan Tüp Geçidi çıkışında haftada 4 ile 5 kaza meydana geldiğini ifade eden mahalle sakinleri, geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarlığı binasında bir araya gelerek seslerini yetkililere duyurmak amacıyla eylem yapmıştı.

 

 

Bu yaşanan gelişmenin hemen ardından Denizli’nin sorunlarına kayıtsız kalmayan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Kayhan Tüp Geçidini TBMM gündemine taşıdı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yazılı cevaplandırılması istemi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi veren Basmacı, köprüde teknik veya mühendislik hatası olup olmadığını sordu. Soru önergesinde başta yaşlı ve çocuklar olmak üzere yolun karşısına geçişte vatandaşların zorlandığına dikkat çeken Basmacı, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm beklediklerini de aktardı.

Melike Basmacı

 

“DENİZLİ ÖZELİNDE DE TAKİPTEYİZ”

Vatandaşların sorunlarına kayıtsız kalamayacaklarını ifade eden Basmacı, “Kayhan’da yaşanan soruna milletvekili olarak bizlerin duyarsız kalması düşünülemez. Vatandaşlarımızın bir sıkıntısı varsa çözüm noktasında elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kayhan tüp geçidini gündeme getiren vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesini için TBMM Başkanlığına soru önergesi verdim. Sürücüler ve yayalar için hayati tehlike oluşturan çıkış yolunca teknik ve mühendislik hatası var ise onunda takipçisi olacağız. Hata çıkması durumunda da gereken mercilerden bunun hesabını da soracağız” dedi.

 

 

 

 

Basmacı şu soruları yöneltti.

1 Hem sürücüler hem de yayalar için hayati tehlike oluşturan Kayhan tüp Geçit çıkış yolunca teknik ve mühendislik hatası var mıdır?

2 Tüp geçidin yapıldığı günden bu güne kadar kaç trafik kazası yaşanmıştır. Ölümle sonuçlanan kaza mevcut mudur?

3 Huzursuz olan mahalle sakinlerinin bu sorununua nasıl bir çözüm düşünülmekte midir?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.