enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Vekil Sancar’dan Acıpayam’a Arslan ile Birlikte ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan ile birlikte Acıpayam’da esnaflara hayırlı işler, yolda gördükleri vatandaşlara da yaşanan deprem dolayısıyla ‘geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vekil Sancar’dan Acıpayam’a Arslan ile Birlikte ‘Geçmiş Olsun’ Ziyareti
A+
A-

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ve Millet İttifakı CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan ile birlikte Acıpayam ilçe merkezini gezdi, yaşanan deprem dolayısıyla vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İlçe Merkezindeki esnafları dolaşan Milletvekili Sancar ve Başkan Adayı Arslan, geçmiş olsun dileklerinin yanında hayırlı işler de diledi. İlçedeki sorunları birinci ağızdan dinleyen Sancar ve Arslan, çözüm önerileri ve projeleri hakkında da bilgiler verdi. Sancar ve Arslan, ilçede yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı.

SANCAR: UMUTLU BİR ACIPAYAM İÇİN ALİM BAŞKAN DİYORUZ

Vatandaşların deprem sonrası düşüncelerini dinleyen Milletvekili Sancar, ‘Acıpayam Belediye Başkan Adayımız Alim Arslan ve İlçe Örgütümüz ile birlikte deprem sonrası mağdur olan vatandaşlarımızı, esnaflarımızı ve çiftçilerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Çözüm önerilerilerimizi söylüyoruz. Mutlu, Huzurlu ve umutlu bir Acıpayam için Alim Başkan diyoruz’ ifadelerini kullandı.

ARSLAN: BU SEVGİ ATACAĞIMIZ FARKIN HABERCİSİ

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ile birlikte Acıpayam ilçe merkezini bir kez daha selamlayan Başkan Adayı Alim Arslan ise, ‘Acıpayam merkezimizde bazı meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla ve Denizli milletvekilimiz sayın Teoman Sancar ile birlikte bazı esnaflarımızı ve yolda karşılaştığımız vatandaşlarımıza deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi ve hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Acıpayam merkezimizde atacağımız büyük farkın habercisi olan bu sevgiden dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim.’ açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.