enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1840
EURO
35,0023
ALTIN
2.514,27
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Yasin Öztürk ‘Kale’deki İğrenç Olayı’ Meclis Gündemine Taşıdı

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Mecliste yapılan oturumda Denizli’nin Kale ilçesinde yaşanan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar olayını meçli gündemin taşıdı.

Yasin Öztürk ‘Kale’deki İğrenç Olayı’ Meclis Gündemine Taşıdı
A+
A-

Meclis oturumunda söz alan İYİ Parti Denizli Milletvekili Öztürk, meclis oturumunda söz alarak yaptığı konuşmada Denizli’nin Kale ilçesinde yaşanan cinsel istismar olayını gündeme getirdi.

Denizli Valiliği tarafından olayla ilgili haber yasağa getirilmesini eleştiren Öztürk, ‘Kale ilçesinde bulunan 30 Suriyeli aile başka bir ilçeye tahliye edildiği söylenmektedir. Tahliye edeceğiniz Suriyelileri ülkelerine gönderiniz. Denizli Suriye’nin bir vilayeti değil, tahliye ettiğiniz ilçelerimizde Suriye’nin bir ilçesi değildir’ dedi.

 

‘HADİSE ÖRTBAS EDİLMEDEN KAMUOYUNA BİLGİ VERİLMELİDİR’

Meclis oturumunda konuşan Öztürk, ‘Bu gün Denizli Valiliği, Kale ilçemizde infiale sebep olan iğrenç olay ile ilgili sosyal medya ve internet ortamında faaliyet gösteren ve medyada her tülü haber, röportaj ve bu gibi yayınların yasaklanmasına Sulh Ceza Hakimliğinden karar aldırılmıştır. 20 Bin nüfuslu bir ilçede Emniyet nüfusuna kayıtlı 1382 Suriyelinin yaşadığı söylenmektedir. 14 yaşındaki kısmen zihinsel engelli bir kızımıza uyuşturucu madde verilerek 10 veya 13 Suriyeli tarafından cinsel istismar ve tecavüz edildiği sebebiyle halen bu saatte vatandaşımız Kale adliyesi ve Emniyeti önünde infial halindedir. Bu hadisenin örtbas edilmemesi kamuoyunun bilgilendirilmesi gerekmektedir. Vatandaşımız ilçemizde Suriyeli istememektedir. İçişleri Bakanlığı yetkililerini göreve çağırıyorum. Toplumumuzun sosyolojik yapısını, kültürel yapısını, ahlaki yapısının bozulmasına müsaade etmemeliyiz. Bu göç dalgası 10 sene sonra Türk milletinin başına bela olacaktır. Kale ilçesinde bulunan 30 Suriyeli aile başka bir ilçeye tahliye edildiği söylenmektedir. Tahliye edeceğiniz Suriyelileri ülkelerine gönderiniz. Denizli Suriye’nin bir vilayeti değil, tahliye ettiğiniz ilçelerimizde Suriye’nin bir ilçesi değildir. ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.