enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Yazmalı Efe Adalet Anıtına Tuğla Koydu

Yazmalı Efe Adalet Anıtına Tuğla Koydu
28.08.2017
A+
A-

Eskişehir’de yapılacak adalet anıtına bir tuğla da yazmalı efe eliyle Denizli adına konuldu.

Denizli ölçeğinde ve partisinde yaptığı başarılı çalışmalarla “yazmalı efe” olarak Türkiye’ye nam salan Melike Basmacı, Eskişehir’de yapılacak Adalet Anıtına isminin yazılı olduğu tuğlayı koydu. Adalet Kurultayının ilgi odağı olan Türkiye’nin yazmalı efesi Basmacı, isminin yazılı olduğu tuğlayı CHP’nin kurmayları ile birlikte alana koydu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’in öncülük ettiği Adalet Anıtı’nın önemine işaret eden Basmacı, bu anıta Denizli adına imza koymaktan onur duyduğunu söyledi.

”Adalet Arayışımız Hız kesmeden devam edecek”

Basmacı, “Türkiye’nin geldiği noktada herkes hak ve adalet arayışı içindedir. Bizler de yaptığımız çalışmalarla bu arayışa destek veriyoruz. Denizli’yi gerek yurt içi ve gerekse de yurt dışında partimin bana verdiği görevler doğrultusunda en iyi şekilde temsil etmeye, bana layık görülen yazmalı efe nitelemesine layık olmaya çalıştım. Sorunların çözüm noktasında da gayretler sarf ettim. Türkiye’nin ileriki yıllarda adından söz ettirecek anıtta da Denizli adına tuğla koymaktan dolayı son derece gururluyum. Geleceğimiz, gençliğimiz ve ülkemizin bekası için adalet arayışımız bundan sonraki süreçte de hız kesmeden devam edecektir” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.