enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Subaşıoğlu Yaptığı Kan Bağışı İle Örnek Oluyor

Başkan Subaşıoğlu Yaptığı Kan Bağışı İle Örnek Oluyor
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her 3 ayda bir düzenli olarak yaptığı kan bağışını bu ay da sürdürdü. Bayramyeri Meydanı’nda bulunan kan alma aracında kan bağışını yapan Başkan Subaşıoğlu, çağrıda bulundu: “Havaların ısınmasıyla beraber kan bağışında azalma oluyor. Kan bağışında bulunmak hayat kurtarır. Vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyorum”dedi.

Muhammet Subaşıoğlu Kan bağışında bulundu

Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her 3 ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunuyor. Başkan Subaşıoğlu bu ay da kan bağışı yapmayı sürdürdü. Bayramyeri Meydanı’ndaki kan alma aracına giden Subaşıoğlu’nu Türk Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Salih Amiroğlu ile görevli sağlık ekibi karşıladı.  Subaşıoğlu, yapılan işlemlerin ardından kan bağışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda iş adamı olan Salih Amiroğlu’nun, Denizli şube başkanlığını yaptığı Türk Kızılayı’na armağan ettiği tam donanımlı kan alma aracında ilk kan bağışını Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu gerçekleştirmiş oldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bağışlanan her kanın hayat kurtardığına dikkat çekti. Kan bağışında bulunmanın önemine değinen Başkan Subaşıoğlu, “Şu an son derece modern, iyi tasarlanmış olan kan bağış aracının içerisinde sağlıklı bir ortamda kan veriyoruz. Bu aracın bir anlamda açılışını yapmış olduğum için mutluyum. Üç ayda bir kan bağışında bulunuyorum. Kan bağışında bulunmak hem birçok insanın hayatını kurtarıyor, hem de kan bağışında bulunan kişinin sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Toplumsal bilinç ve sorumluluk adına bütün Denizlilileri Bayramyeri’ndeki bu güzel ve sağlıklı araçta kan vermeye davet ediyorum. Tam donanımlı olan kan bağış aracını Denizlili vatandaşlarımızın hizmetine sunan ve bu aracı Türk Kızılayı’na hediye eden Türk Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanımız Salih Amiroğlu’na da teşekkür ediyorum” dedi.

Muhammet Subaşıoğlu Kan bağışında bulundu

Muhammet Subaşıoğlu

“İlk başlangıcı başkanımızla yaptık”

Türk Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanımız Salih Amiroğlu da açıklamasında “Başkan olarak geldiğimizde önce eksiklerimizi gözden geçirdik. Bir kan alma aracı ihtiyacımız vardı. Aracımızı kazandırdık. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun da belli aralıklarda kan verdiğini bildiğimiz için ilk başlangıcı başkanımızla yaptık. Tüm hemşerilerimizi kan alma merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.