enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4211
EURO
34,7401
ALTIN
2.432,75
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Manga konserinin sağlığı Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne emanetti

Manga konserinin sağlığı Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ne emanetti
29.09.2021
A+
A-

Sağlık ekiplerinin giriş kapılarında konumlandığı konserde tüm vatandaşlar yapılan kontroller sonrasında içeriye alındı. Yapılan kontrollerde aşı kartı ve negatif PCR testi bulunmayan vatandaşlar konsere alınmadı. Ateşi 38 derecenin üzerinde olan vatandaşlara ise en yakın sağlık kuruluşlarına gitmesi için yönlendirmeler yapıldı.  Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Evde Sağlık ekibi de konser sonuna kadar vatandaşların olası sağlık problemleri için önlem aldı. Pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve dezenfektan uyarıları da yine hastanenin evde sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Denizlili gençleri eğlendiren ve sorunsuz geçen konser vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bu ilgi karşısında Manga, yeniden Denizli’ye geleceğinin sözünü vererek konseri tamamladı. 

Haziran ayından beri Haluk Levent, Tan Taşçı, Sagopa Kajmer ve son olarak Manga gibi ünlü isimlere sağlık desteği veren Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Cuma günü Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek Serdar Ortaç konserinin de sağlık destekçisi olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.