enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

Pamukkale Belediyesi’nden ‘Sağlıklı Yatırım’

Pamukkale Belediyesi’nden ‘Sağlıklı Yatırım’
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin sağlık projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. ‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır’ sloganından hareketle Pamukkale Belediyesi’nin geleceğe yatırım yapan Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Cumhuriyet Mahallesi’nde 100 bin kişiye hizmet vermesini planladığımız, yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonu’nun kaba inşaatı tamamlandı” dedi.

Pamukkale Belediyesi sağlıkta, güvenlikte, eğitimde ve sosyal belediyecilikte  yaptığı dev projelerle kendini göstermeye devam ediyor. 68 mahallenin tamamında geleceğe hizmet edecek yatırımlar gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sağlıkta, güvenlikte, eğitimde ve sosyal belediyecilikte projelerimizle öncü olmaya devam edeceğiz” dedi. Türkiye’de ilk olan Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde çalışmalar hızla devam ederken, bir başka önemli sağlık yatırımlarından olan Cumhuriyet Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonu’nda sona yaklaşıldı. Başkan Gürlesin, projenin kaba inşaatının tamamladığını belirterek, ilçe halkının sağlık hizmetlerine çok daha kolay ulaşabilmesi için mahallelerde aile sağlığı merkezi inşaatlarının devam etmekte olduğunu belirtti.

Hüseyin Gürlesin

Hüseyin Gürlesin

1,5 Milyon Liralık Yatırım

Gürlesin Pamukkale Belediyesi sağlık alanındaki dev hizmetlerinden birisi olan ve 100 bin kişiye hizmet vermesi planlanan projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın öncelikli taleplerini dikkate alarak başladığımız Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonu’nda sona yaklaştık. Kaba inşaatı tamamladık. Şu anda tesisatı, iç döşemesi gibi işleri devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile yer tahsisi yaparak başladığımız aile sağlığı merkezi ve 112 acil yardım istasyonumuz yaklaşık 100 bin vatandaşımıza hizmet verecek. 800 metrekare alana sahip Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonumuzda Acil Müdahale Odası, Bebek İzleme Odası, Bebek Emzirme Odası, Laboratuvar, 4 adet Poliklinik, Gebe İzleme Odası bulunacak. Binada, mahalle halkımıza daha kısa sürede hizmet verebilmek adına belediyemizin bazı birimleri hizmet verecek. Sağlık alanında Denizli’mizin geleceğine yatırım yaptığımız Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi’nde de sona yaklaşırken, Cumhuriyet Mahallesi’nde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonumuzu da yaz ayları bitmeden Sağlık Bakanlığı’na teslim etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.