enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2476
EURO
34,7005
ALTIN
2.401,62
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Sağlık Bakanı Koca’dan korona virüsü açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsle ilgili, “Bizden net bir bilgi verilmedikçe inanılmamasının altını özellikle çizmek istiyorum” dedi.

Sağlık Bakanı Koca’dan korona virüsü açıklaması
28.01.2020
A+
A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yaralı vatandaşları ziyaret ederken, korona virüs hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, şu ana kadar kesin, korona virüs tanısı alan hiçbir hasta olmadığını söyledi. Şüpheli olan hasta olduğunu belirten Bakan Koca, “Denizli’de olmuştu, Nevşehir’de olmuştu. İzmir’de aynı şekilde bir vakamız vardı, Konya’da olmuştu. Bu vakamız da ağırlıklı olarak H1, N1, pozitif olarak sonuçlandı. Dolayısıyla daha önce Aksaray dışında diğer illerde şüpheli olarak görülen vakalarımızdan hiç birisinin korona virüsünün olmadığını söylemek istiyorum. Aksaray’daki olayda ise 9 kişilik bir kafile ile birlikte tur operatörü ve şoförü olmak üzere 12 kişilik ama bu 12 kişiden 1 kişinin ateş, bulantı ve ishal yapılmasıyla ve Çin’den bir hafta önce gelmiş olmalarıyla arkadaşlar şüphelendi. Aksaray’dan gönderilen numunenin daha sonuçları çıkmadı. Ama vakanın şuan korona virüs denme durumunun olmadığını ve özellikle daha çok Çin’den gelen klinik olarak ishal ve ateş yakılması olduğu için erken dönemde takip edilip genel durumunun iyi olduğunu, her hangi bir sağlık probleminin de olmadığını özellikle söylemek istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.