enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Servergazi Devlet Hastenesi Toplantı Salonu Açıldı

Servergazi Devlet Hastenesi Toplantı Salonu Açıldı
17.03.2018
A+
A-

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ün katılımı ile Servergazi Devlet Hastanesi Toplantı Salonu açılışı yapıldı. Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutlayan Öztürk, hem çalışanlar hem de hastalar için kaliteli hizmetin verilebilmesi amacıyla hastanede yenilikler yapmaya devam ettiklerini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Yardımcısı Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’nde kazan dairesi yerine yapılan toplantı salonu açılışına katıldı. Açılışta öncelikle salonun yapım süreci ile ilgili bilgi veren Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alpaslan Alsoy, hastanenin doğal gaza geçişinden sonra boşaltılan kazan dairesini projelendirerek yerine 52 kişilik toplantı salonu yaptıklarını söyledi.

”Hizmet kalitesini nasıl arttırabiliriz? Her zaman görev misyonumuz oldu”

İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk de daha efektif ve kullanışlı güzel bir toplantı salonunu hastaneye kazandırdıkları için öncelikle Hastane Yönetimi ve emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasına başladı ve şöyle konuştu: “Daha önce kazan dairesi olan bu yerin eski hali ile şimdiki halini kıyaslarsak o kadar çok fark göze çarpıyor ki. Hastanelerimizde hem hastalar hem de çalışanlarımız için hizmet kalitesini nasıl arttırabiliriz her zaman görev misyonumuz oldu. Bunun için Yönetimimiz ile birlikte Hastanemizde iyileştirme planları sürekli yapıyoruz. Bunun son örneği olarak çalışanlarımıza çok güzel bir toplantı salonu kazandırdık. Yine Acil Servisimizde tadilat yaparak burayı hastalarımız açısından daha işlevsel hale getirmek de iş planlarımız içerisinde” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.