enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3025
EURO
35,1585
ALTIN
2.280,71
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

TKHK Başkanı Aydınlık Denizli’de

TKHK Başkanı Aydınlık Denizli’de
30.06.2017
A+
A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Dr. Hasan Aydınlık, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı, Evde Bakım Hastası iki hastayı evlerinde ziyaret etti. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ da ziyaret esnasında telefonda hasta ve yakınlarının bayramlarını kutladı.

Hasan Aydınlık Berna Öztürk

Hasan Aydınlık Berna Öztürk

Evde Bakım Hastalarını Ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk ve Hastane Yönetimi’nin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aydınlık, Denizli Devlet Hastanesi’nde nöbette olan sağlık personeli ile bayramlaşırken, hasta ve hasta yakınlarını da unutmadı. Aydınlık, önce Acil servis’i ziyaret ederek; nöbet tutan hastane personeli ile bir süre sohbet etti, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunarak bayramlarını kutladı, daha sonra Cerrahi Yoğun Bakımı gezdikten sonra Genel Cerrahi Servisi ve Palyatif Bakım Merkezinde yatan hastaların odasına uğradı. Buradaki hastalarla da tek tek bayramlaştı, hastalara karanfil dağıtarak durumları hakkında bilgi aldı. Aydınlık, Evde Bakım Hastalarını da Unutmadı, Evde Ziyaret Etti Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Dr. Hasan Aydınlık, hastane ziyareti sonrası Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden 53 yaşındaki Evde Bakım Hastası Cemile Çaylı ve Mehmetçik Mahallesi’nde ikamet eden 76 yaşındaki Evde Bakım Hastası Bircan Gürel’i de evlerinde ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı, hasta ve yakınlarının bayramlarını kutladı. Sağlık Bakanı Akdağ, Telefonda Hastaların Bayramını Kutladı Ayrıca Ziyaret esnasında Kurum Başkanı Dr. Hasan Aydınlık’ın telefonla aradığı Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Evde Bakım Hastası Bircan Gürel ve ailesi ile görüştü, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bayramlarını kutladı.

Hasan Aydınlık

Hasan Aydınlık

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.