enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4661
EURO
34,7174
ALTIN
2.436,60
BIST
9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

14 Koca Yürekli Adam Denizli’yi Temsil Edecek

14 Koca Yürekli Adam Denizli’yi Temsil Edecek
A+
A-

Ampute Futbol Türkiye Kupası 26-30 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Denizli’yi Engelliler Spor Kulübü bu turnuvada temsil edecek.

Ampute Futbol Türkiye Kupası Müsabakalarına; Ampute Futbol 2016/2017 sezonu süper liginde ilk 4 takım, Ampute Futbol 1.liginde gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar olmak üzere 8 takım katılacak. Geçtiğimiz sezon Denizli Engelliler Spor Kulübü olarak Ampute Futbol 1.liginde grubunu 2. olarak bitirdiği için bu turnuvada Denizli’yi temsil edecekler.

Denizli Engelliler Spor Kulübü 14 futbolcu ile turnuvada yer alacak. Antranörlüğünü Kanuni Coşkun’un yaptığı takım bugün saat 24:00’da Ankara’ya kendi imkanları ile hareket edecek.

MÜSABAKALARA KATILACAK TAKIMLAR

2016/2017 SEZONU SÜPER LİG SIRALAMASI
1-) Osmanlı Engelliler Spor Kulübü
2-) Yeditepe Engelliler Spor Kulübü
3-) Pendik Engelliler Spor Kulübü
4-) TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Sk.

1.LİG 1.GURUP

1- ) İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
2-) Denizli Engelliler Spor Kulübü

1.LİG 2.GURUP

1-) Şehitkamil Engelliler Spor Kulübü
2-) Trabzon Orta hisar Belde Spor Kulübü

Müsabakalar A ve B grubu olmak üzere 4’lü 2 grupta oynanacak. Grup müsabakaları tek devreli lig usulüne göre oynanarak, Guruplarında 1.olan takımlar birincilik ve ikincilik müsabakası oynayacaktır. bu müsabakanın berabere bitmesi halinde uzatmaya gitmeden penaltılarla sonuç alınacak.

Guruplarında 2.olan takımlar üçüncülük ve dördüncülük müsabakası oynayarak, bu müsabakanın berabere bitmesi halinde uzatmaya gitmeden penaltılarla sonuç alınacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.