enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4239
EURO
34,7459
ALTIN
2.429,46
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Abalı Denizlispor Ne Kadar Para Alacak?

Spor Toto 1. Lig’de 2. sırada sezonun son 3 haftasına giren Abalı Denizlispor, Süper Lig’e yükselmesi halinde ne kadar ödeme alacak? İşte geçtiğimiz sezon takımların aldığı ‘Ayak Bastı’ ücretleri..

Abalı Denizlispor Ne Kadar Para Alacak?
A+
A-

Abalı Denizlispor Spor Toto 1. Lig’de 31 hafta geride kalırken 63 puanla ikinci sırada bulunuyor. Son üç haftaya girilen ligde en yakın rakibi üçüncü sıradaki Hatayspor’un 5 puan önünde yer alan Abalı Denizlispor 32. hafta maçlarında Hatayspor’un puan kaybetmesi, yeşil-siyahlıların Gençlerbirliği deplasmanından galip ayrılması durumunda Süper Lig’e yükselecek. Peki Süper Lig’e yükselen takımlar ne kadar para alıyor?

SÜPER LİG’E ÇIKAN TAKIMLAR NE KADAR PARA ALIYOR?

Abalı Denizlispor’un Süper Lig’e yükselmesi durumunda kasasına ‘en az’ 50 Milyon TL girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor, Ankaragücü ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor Süper Lig yükselen takımlar olmuştu. İlk iki sırayı alan takımlar olan Çaykur Rizespor ve Ankaragücü Süper Lig’e ‘Ayak Bastı’ parası olarak 50 milyon TL’nin sahibi olurken, play-off’ta şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor için de bu rakam değişmemişti.

PARA NASIL VERİLİYOR?

50 milyon TL’lik ‘Ayak Bastı’ parasının 35 milyon TL’si takımların kasasına girerken, 15 milyon TL’li tutar yıl içerinde taksitler halinde ödeniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.