enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Ali Fırat Garanti Verdi

Ali Fırat Garanti Verdi
A+
A-

Denizlispor’da son yıllarda sürekli puan silme cezalarına neden olan futbolculara olan borçlar tek tek  çözüme kavuşuyor. Bajram Fetai’nin alcaklarını ödeyen, Peroviç ve Leozinho konusunda somut adımlar atan yeşil siyahlılar, iki futbolcuyla da ödeme için anlaştı. Asbaşkan Ali Fırat, kulübün eskiden kalma futbolcu borçlarını ödeyerek bu sezon puan silme cezası almayacaklarının sözünü verdi.

Son yıllarda eski futbolcularına olan borçları yüzünden federasyondan sürekli olarak puan silme cezası alan Denizlispor, bu sezon synı sıkıntıları yaşamak istemiyor. Yeşil siyahlılar, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından önce iki kez  ertelenen ‘Borçlu futbolcularla mutabakat formu’ konusunda borçlu olduğu bütün eski  oyuncularıyla anlaşmaya vardı. Federasyonun verdiği süre Eylül ayında dolmasına rağmen işi sıkı tutan yeşil-siyahlı  yönetim şimdiye kadar anlaşılamayan eski futbolcuları Peroviç ve Leozinho ile ödemeler konusunda mutabakata vardı.

Perovic alacağında indirime gitmiyor

Geçitiğimiz sezonun başında transfer edilen ve devre arasında sözleşmesini tek taraflı feshederek Manisaspor’a giden Slavko Peroviç’e 220 bin avro ödeyecek olan Horoz, Mehmet Altıparmak zamanında transfer edilen ve yarım sezon yeşil siyahlı formayı giydikten sonra Ocak 2016’da takımdan ayrılan Leozinho’ya ise 340 bin avro ödeyecek. Yönetim, mutabakata varılmasına rağmen Peroviç’e verilecek olan para konusunda dava açıp açmama konusunda hukukçu kurmaylarla irtibata geçtiği öğrenildi. Asbaşkan Taner Atilla’nın bizzat gidip görüştüğü, Peroviç 100 bin avroluk  teklifi kabul etmemiş 250 bin avro alacağının  tamamını istemişti.

Denizlispor’un Puanı Silinmeyecek

Federasyonun Eylül ayına kadar süreyi uzatmasına rağmen  işi sıkı tuttuklarını ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Elimizde 2 futbolcu kaldı. Peroviç ve Leozinho. İki futbolcu ile görüşmelere son aşamasına girdi. Peroviç bize 3 farklı ödeme planı sundu ve 220 bin avro talep etti. Biz 100 bin avro ödemek istiyoruz ama dosyanın kapanması için şimdilik mutabakata vardık ancak sözleşmenin detayları hukukçular tarafından inceleniyor. Eğer haklı olduğumuz tarafı bulursak davayı açacağız.  Leozinho konusu ise uzun bir süreç. Neredeyse 2 yıl olmuş. Bu yüzden alacağı fazla. 320-340 bin avro düzeyinde bir alacağı var. Bu konuda da mutabakata vardık. O borcu da ödeyeceğiz. 19 milyon borcumuz var. Bu borçların tamamen ödenmesi için elimizden geleni yapacağız. Takımı asla mağdur etmek istemiyoruz. Borç kalmayacak ve sorunlar bitecek. Puan asla silinmeyecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.