enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Altaş Denizlispor 10 kişi kalan rakibine farklı yenildi

Altaş Denizlispor evinde ağırladığı Keçiörengücü’ne 4-0 mağlup oldu. Keçiörengücü lehine 2 penaltı kararının çıktığı maçta konuk ekipte Dembele kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Altaş Denizlispor 10 kişi kalan rakibine farklı yenildi
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 33. Hafta mücadelesinde Altaş Denizlispor Atatürk Stadı’nda Keçiörengücü’nü ağırladı. Maçta Alpaslan Şen düdük çaldı. Şen’in yardımcılıklarını Serdar Soydan ve Hasan Erdoğan yaptı. VAR’da Zorbay Küçük, AVAR’da Barış Saka görev yaptı.

PENALTI DENGEYİ BOZDU

Mücadelenin ilk yarısının 16’ncı dakikasında Keçiörengücü penaltı kazandı. Topun başına geçen Rasad Muhammed 17’nci dakikada kaleci ve topu ayrı yönlere göndererek ağları buldu. Bu golle konuk ekip 1-0 öne geçti. Maçın 36’ncı dakikasında Bardhi savunma arkasına atılan topta kaleciyi çalımdı ve topu ağlara gönderdi. Gol öncesinde Bekir Böke’ye faul nedeniyle gol kararı VAR’dan döndü.

DEMBELE GOLÜ ATTI, KIRMIZI GÖRDÜ

Mücadelenin 45+1’nci dakikasında Keçiörengücü farkı 2’ye çoklardı. Ceza sahasında topla buluşan Dembele tek vuruşla golü buldu. Golün ardından Erdal Akdari’ye yönelik şiddetli hareket nedeniyle Dembele Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Pozisyonun arşından ilk yarı Keçiörengücü’nün 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

PENALTI KARARI, FARKI 3’E ÇIKARDI

Mücadelenin ikinci yarısında Altaş Denizlispor’un bir kişi eksik rakibi karşısında pozisyon denemeleri zayıf kaldı. 70’nci dakikada rakibi ile çarpışan Erdal Akdari sakatlanarak oyun dışında kaldı. Erdal elindeki kırık şüphesiyle ambulans ile hastaneye sevk edildi. Maçın 82’nci dakikasında Keçiörengücü lehine 1 penaltı kararı daha çıktı. Topun başına geçen Rasad Muhammed bir kez daha topu ağlarla buluşturdu. Bu golle maçta skor 3-0’a geldi. Maçın 85’nci dakikasında çalımlarla ceza sahasına giren Musa Caner Aktaş düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Keçiörengücü skoru 4-0’a getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı. Denizlispor sahadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Altaş Denizlispor bu mağlubiyetle ligde 17 puanda kaldı. Keçiörengücü ise puanını 50’ye yükseltti. Altaş Denizlispor 34. haftada Bodurmspor’a konuk olacak. Keçiörengücü ise deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.