enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Altaş Denizlispor’a başkan adayı çıkmadı.. Kulüp kayyuma mı gidiyor?

Altaş Denizlispor’da yönetimin olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından bugünkü kongreye katılım sağlanmadı ve başkan adayı çıkmadı. Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, başkan adayı çıkmayan kongre hakkında; “Bugüne kadar sosyal medya üzerinden bize istifa edin ve kongreye gidin diyorlardı. Bugün kongrede bir babayiğidin başkan adayı olarak çıkmadığını gördük.Bugün gördüğümüz şey bizim bırakmamız halinde kulübe kimsenin sahip çıkmayacağıdır.”dedi. Peki başkan adayı çıkmayan Altaş Denizlispor ilerleyen süreçte neler bekliyor? Detaylar haberimizde.

Altaş Denizlispor’a başkan adayı çıkmadı.. Kulüp kayyuma mı gidiyor?
A+
A-

Altaş Denizlispor yönetimi, geçtiğimiz ay olağanüstü seçimli genel kurul almıştı. 10 Ocak tarihindeki kongre çoğunluk sağlanamadığı için 18 Ocak(bugün) tarihine ertelenmişti. Bugün EGS Kongre Merkezi’ndeki çoğunluk sağlanmaksızın gerçekleşecek genel kurula katılım sağlanmadı ve başkan adayı çıkmadı.

PEKİ ALTAŞ DENİZLİSPOR’A NE OLACAK?

Edindiğimiz bilgiye göre olağanüstü genel kurul kararı alan yönetimin aday çıkmamasından dolayı istifa edip etmeyeceğine karar vermesi bekleniyor. Yönetim istifa ederse kulüp kayyuma gidecek. Eğer yönetim ve başkan devam kararı verirse sezon sonuna kadar görevinin başında kalacak.

“BİZE İSTİFA EDİN DİYORLARDI, BUGÜN BİR BABAYİĞİDİN ADAY OLAMADIĞINI GÖRDÜK”

Genel kurulda başkan adayının çıkmaması hakkında Egeyön Haber’e konuşan Altaş Denizlispor Başkanı Mehmet Uz; “Böyle bir camia, böyle bir markanın bu duruma düşmesi çok üzücü. Bugüne kadar sosyal medya üzerinden bize istifa edin ve kongreye gidin diyorlardı. Bugün kongrede bir babayiğidin başkan adayı olarak çıkmadığını gördük. Bu işlerin sosyal medyadan yazmak kadar basit olmadığını gördük. Biz iyi niyetle bu kulübü buralara kadar getirdik. Şimdi görev yine bize kaldı. Yönetimdeki arkadaşlarımızla görüşüp yola devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz. Bugün gördüğümüz şey bizim bırakmamız halinde kulübe kimsenin sahip çıkmayacağıdır. Bu saatten sonra boş eleştirilere Denizlispor camiasının karnı toktur.” dedi.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.