enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Amatör spor kulüplerine dayanışma çağrısı

Amatör spor kulüplerine dayanışma çağrısı
28.08.2021
A+
A-

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan Denizli Süper ve 1. Amatör liglerin başlamasına sayılı günler kala anlamlı bir kampanya geldi. Takımların hazırlıklarını sürdürdüğü dönemde gerek takımlar arasındaki bağın güçlenmesi ve gerekse de daha fazla kaynaşmayı sağlama adına harekete geçen federasyon, kulüpler arası “Bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek paylaşma çağrısında bulundu. Federasyona kayıtlı kulüplerin zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken ve proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, kulüplerimizde kullanılmayan ya da fazla malzemelerin diğer takımlarımız ile paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.

“Veren el alan elden daha değerlidir”

Pandemi döneminde liglerin oynanmamasının kulüplere olumsuz yansımalarının olduğuna değinen ve bu süreçte kulüp yönetimlerinin de sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkat çeken Sarıkaya, “Sponsor ve spora gönül vermiş insanların destekleri ile ayakta kalma mücadele veren kulüplerimize daha fazla destek olmak demek bu şehirde yaşayan insanlara verilecek en büyük hizmettir. Veren el alan elden daha değerlidir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.