enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2714
EURO
35,0867
ALTIN
2.468,05
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C

BAL’da 8.Hafta Sona Erdi.. İşte Sonuçlar

Bölgesel Amatör Liginde 7.hafta tamamlandı. Temsilcimiz Tavas Birlikspor’un kazandığı haftada Serinhisarspor ve Kale Belediyespor puansız kapattı.

BAL’da 8.Hafta Sona Erdi.. İşte Sonuçlar
A+
A-

TAVAS BİRLİKSPOR KAYIPSIZ GEÇTİ

Geçtiğimiz hafta Kuşadasıspor’u mağlup ederek çıkışa geçen Tavas Birlikspor, bu hafta bir başka Aydın temsilcisi Aydınspor’u ağırladı. Kendi evinde etkili bir oyun sergileyen Tavas Birlikspor, Aydınspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek ligde çıkışını sürdürdü. son 3 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Tavas Birlikspor puan durumunda kendine 7. sırada yer buldu.

SERİNHİSAR DEPLASMANDA KAYBETTİ

Spor Toto BAL’da geçtiğimiz hafta Didim Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Serinhisarspor, bu hafta Aydın deplasmanında Sökespor ile karşılaştı. Karşılaşma Sökespor’un 1-0’lık galibiyeti ile son eren maçta Denizli temsilcisi Serinhisarspor haftayı puansız kapattı. Böylelikle Serinhisarspor 8 hafta sonunda 11 puanla 8. sırada kaldı.

KALE BELEDİYESPOR GALİBİYETE HASRET

Son 2 haftada puan dahi alamayan Kale Belediyespor, Isparta’da Isparta Davrazspor ile karşılaştı. Son 5 maçta bir türlü beklentileri karşılayamayan Kale Belediyespor, Isparta Davrazspor karşısında 2-0 kaybetti ve son 5 haftada 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak kötü gidişini sürdürdü. Bu haftayı da puansız kapatan Kale Belediyespor, ligin son sırasından bir üstte 4 puanla 13.sırada kaldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.