enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Başkan Akcan Çal’ın Spordaki Devrimini Anlattı

Başkan Akcan Çal’ın Spordaki Devrimini Anlattı
A+
A-

Pamukkale TV’nin dün Çal Kuzey Kent yapılarının açılışında yaptığı canlı yayına Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan konuk oldu. Ahmet Deda’nın Çal’daki spor alanındaki çalışmaları ve gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için yapılan çalışmalar hakkındaki sorularına cevap veren Başkan Akcan;” Spor sayesinde yarınların gençlerini yetiştiriyoruz. Böylece gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz”dedi.

Dün Pamukkale TV’nin dün Çal Kuzey Kent yapılarının açılışında Ahmet Deda’nın;’ Çal’da uyuşturucuya karşı ne gibi çalışmalar var, Çal Belediye Sporun Altyapısı var mı?’ sorularına Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan cevap verdi.

”Bizi Eleştirenler maça gelseydi ne yapmak istediğimizi anlayacaklardı”

Fethi Akcan;” Baktığımız zaman bir ilçede olması gereken festivaller, sosyal etkinlikler yapılıyor. Şimdi bazılarımız diyor ki Çal Belediyespor’a neden bu kadar çok para harcanıyor. Bunlar pazar günü maça gelmiş olsalardı orada ki kadınları-erkekleri, yaşlıların ve gençleri herkesin olduğu bütün siyasi partilerin olduğu maçta, herkesin Çal diye bağırdığını duysaydı insanlar bizim ne yapmak istediğimizi çok iyi anlayacaklardı. Ama onlar hep kahvede oturdukları için orada ne olup bittiklerini bilmiyorlar.”dedi

”Çocuklardaki özgüveni görmüyor musunuz”

Akcan Çal’daki alt yapı çalışmalarını anlattı. Akcan;”Alt yapılara bakıyorsunuz 12 yaşında, 14 yaşında, 16 yaşında, 19 yaşında takımlarımız var. 12 yaşındaki çocuğu düşünün otobüslere biniyor burdan Acıpayam’a, Buldan’a gidiyor, O çocukta oluşan özgüvenini görüyor musunuz? 12 yaşında formasını giyip otobüsüne biniyor Kaleye maça gidiyor. Yarınların gençlerini yetiştiriyoruz. Bu sayede uyuşturucudan, sigaradan ve kötü alışkanlarından uzak oluyorlar. Ailesine saygılı enerjisini atmış kafaları dinç o gençlerin başında özel hocalar var onlarla ilgeliniyorlar. Ahlaki yönleri beden yönleri aile yönleri ve dil yönleri ile ilgileniyorlar. Ve hep beraber onlara olması gerekenleri anlatıyorlar. Ve sizlerin aracılığıyla stadyumun oluşmasında çok büyük bir emeği geçen Eski Aile ve Sosyal Politakalar bakanı Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu’na teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.