enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2454
EURO
35,0654
ALTIN
2.519,21
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Başkan Akyol Kızılcabölükspor ile Ankara’da

Başkan Akyol Kızılcabölükspor ile Ankara’da
A+
A-

Tavas’ta nefesler tutuldu. Kızılcabölükspor’a destek için taraftarlar sabah saatlerinde Ankara’ya yola çıktı. Tavas Belediye’nin katkılarıyla yola çıkan otobüsler, taraftarları ücretsiz taşıyacak.

Kısıtlı bir bütçeye sahip olmasına rağmen 3. Lig’de başarılarıyla göz dolduran Mekikler en son play-off yarı finalinde Sultanbeyli Belediyespor engelini de aşarak finale kaldı. Mekikler 2. Lig bileti için, bugün saat 16:00’da Tarsus İdman Yurdu ile Ankara Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşmadan galip ayrılacak takım TFF 2. Lig’e yükselecek.

”Biz her zaman onlarla birlikteyiz”

Maç için Ankara’ya giden Başkan Akyol oldukça heyecanlıydı. Akyol, “Kızılcabölükspor sabrın, disiplinin, emeğin takımıdır. İnşallah bugün Mekiklerimiz 2. Lig biletini alarak Tavasımıza ve ülkemize büyük bir başarı ve gurur kaynağı olacaklar. Tüm Tavas tek ses tek nefes bu maça kilitlendik. Oyuncularından yönetim kadrosuna ve Kızılcabölükspor’a destek veren herkese bize bu heyecanı ve gururu yaşattıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Biz her zaman onlarla birlikteyiz. Yensek de yenilsek de kalbimiz Kızılcabölüksporumuz için atmaya devam edecek. Mübarek Ramazan ayının hürmetine dualarımız takımımız ile… İnşallah başaracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.