enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5199
EURO
34,8030
ALTIN
2.422,59
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Başkan Çetin, 864 günde arkasında 8 teknik direktör bıraktı

Denizlispor’daki teknik direktörlük istikrarsızlığı devam ediyor. Yeşil-siyahlılarda Mustafa Üstek döneminde takımın başına getirilen 1. Lig şampiyonluğunu yaşatan Yücel İldiz’in Süper Lig’de takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlerde istikrar sağlanamadı. Ali Çetin başkanlığında 864 günde yardımcı teknik sorumlular dahil 8 teknik direktör ile çalışıldı. Bu ortalama 100 günde bir teknik direktör değişikliği anlamına geliyor.

Başkan Çetin, 864 günde arkasında 8 teknik direktör bıraktı
A+
A-

Denizlispor’da teknik direktör Hakan Kutlu’nun istifasını vererek takımdan ayrılmasının ardından bu sezon yeşil-siyahlılar da yardımcı antrenör Kenan Atik dahil teknik kadroda 4’ncü ayrılık yaşanmış oldu. Yeşil-siyahlılarda Ali Çetin döneminde yaşanan teknik direktör istikrarsızlığı ise dikkat çekiyor.

Denizlispor’da 2018 yılının Aralık ayında kulüp başkanlığına seçilen Ali Çetin döneminde yardımcı teknik sorumlular dahil 8 teknik direktör ile çalışıldı. Bu dönemde en yüksek istikrar Mustafa Üstek döneminde takımın başına getirilen 1. Lig şampiyonluğunu yaşatan Yücel İldiz’de yaşandı. İldiz takımın başında 35 maç 356 gün kaldı. Süper Lig’de Denizlispor çok kötü durumda değil iken yolların ayrıldığı İldiz’in ardından hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

İldiz’in ardından Mehmet Özdilek 128 gün 20 maç, Bülent Uygun 131 gün 8 maç, Levent Kartop 30 gün 4 maç, Robert Prosinecki 96 gün 9 maç, Kenan Atik 24 gün 3 maç, Yalçın Koşukavak 41 gün 9 maç ve Hakan Kutlu 79 gün 13 maç görev yaptı. Bu teknik direktör değişikliği Denizlispor’da ortalama 100 günde bir teknik adam değişikliğine işaret ediyor.

Haber:Oral Can Tatar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.