enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5129
EURO
34,9158
ALTIN
2.432,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Başkan Çetin Bolu Maçına Dikkat Çekti, Taraftarı Sağduyuya Davet Etti

Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, dün oynanan ve zirve mücadelesine doğrudan etki eden Boluspor – Hatayspor maçındaki manzaranın kendilerini son derece üzdüğünü belirterek, Türk futbolu için üzücü bir karşılaşma izlediklerini söyledi.

Başkan Çetin Bolu Maçına Dikkat Çekti, Taraftarı Sağduyuya Davet Etti
A+
A-

Başkan Ali Çetin, oynanan karşılaşmanın ardından yazılı bir açıklamada bulunarak, Boluspor ile Hatayspor arasında oynanan karşılaşmanın tüm taraftarları ve kendilerini üzdüğünü belirterek, “Türk futbolu açısından üzücü bir manzaraydı. Boluspor gibi büyük bir camianın yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması ve bariz hatalardan gol yemesi izleyenlerde ve camiamızda üzüntüye yol açtı. Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor’a cephe almaya başladı. Ancak unutulmamalıdır ki takımımız geriye kalan tüm maçlarını kazanarak süper lig ipini göğüsleyecektir. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyor, kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kimsenin mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Ancak her takımın birbirleri ile rakip oldukları unutulmamalı ve herkesin bütün takımlara karşı eşit mücadele etmesini beklemekteyiz. Biz kendi mücadelemize bakacağız. Sadece sahada alın teri ve emek görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kalan üç maçın ikisini aldıkları takdirde süper lige yükseleceklerini hatırlatan Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sezona şampiyonluk parolası ile çıkmış bir takımın sezon sonunda hakkettiği yeri bulamaması kimsenin suçu değildir. Elbette kendilerinin tercihidir, kadroyu kendileri belirler. Yine de yenilebilirler. Ancak bu kadar bariz hatalar olamaz. Dünkü manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım vicdanları rahattır. Kimsenin ne yaptığu bizi ilgilendirmiyor ancak bu şekilde Türk futbolunun ilerlemesi beklenemez. Taraftarlarımız sakin olsunlar ve bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.