enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Başkan Üstek’ten Samimi Açıklamalar Geldi

Başkan Üstek’ten Samimi Açıklamalar Geldi
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek dün gerçekleştirilen basın toplantısında, samimi açıklamalarda bulundu. Başkan Üstek;”Benim vicdanım rahat, yapılabilecek her şeyi yaptım”dedi.

Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başkan Üstek, takımın içinde bulunduğu durum ve kalan maçlar için değerlendirmelerde bulundu.

”Enkazı Ödedik”

Sözlerine takım için yönetim olarak eksik bir şey yapmadıklarını vurgulayarak;”Şuanda istediğimiz konumda değiliz bu açık. Şöyle bir kendimi sorguluyorum eksik bir şey yaptık mı diye, fazlası var eksiği yok. Devr aldığınız enkazı ödüyorsunuz,7 yabancı futbolcu sorunu var bunların her kuruşunu ödüyorsunuz, gönderdiğiniz 2 yabancı futbolcu var bunların paralarını ödüyorsunuz, transfer yasağı var onu kaldırıyorsunuz, mevcut eksik bölgelere Bülent Bey’in öncülüğünde transfer yapıyorsunuz ama baktığınız zaman sonuç istediğiniz sonuç değil.”başladı.

”Başımı Yastığa Koyduğumda Rahatım”

Bilindiği gibi çok yazılıp çizildi. Ben bir iş adamıyım, futboldan çok anlayamaya bilirim baktığınızda anlayacak bir şey yok. Üzerimize düşeni yaptık. Başımı yastığa koyduğum zaman o kadar da rahatım. Neden bir tane olması gerekeni yapmamazlık yapmadım, herşeyi yaptım. Başarı gelmiyorsa burada sorgulanacak, hocamız ve futbolculardır.Bundan dolayı hocamızı gönderdik, yeni hocamızla anlaştık. Ben ümitsiz değilim. Neden ümitsiz değilim verilen emeğin karşılığını Yaradan verecektir. İnşallah Giresunspor maçı ile çıkış yaşayacağız.

”Ben Ümitliyim”

Başkan Üstek takımdan olan beklentisini dile getirdi;”Biz yeni hocamıza ve mevcut futbolcularımızın hepsine güveniyoruz. Ama olmadı mı olmuyor. Elazığspor maçında Kappel ilk golü atsa maçı kazanacağımızdan emindim. Olacaktıları boş vermek lazım, onun için önümüze bakmalıyız. Ne kadar karamsar tablo olsa da, tekrar söylüyorum ümitliyim.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.