enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4954
EURO
34,7211
ALTIN
2.408,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C

Başkan Uz, altyapı projesini açıkladı

Başkan Uz, altyapı projesini açıkladı
A+
A-

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Egeyön TV’de Gazeteci Ahmet Deda’nın sorularını yanıtladı. 3 bölümden oluşan röportajın ilkinde Başkan Uz, yönetime geliş serüvenini, takımın genel durumunu ve aklındaki şirketleşme modelini anlatmıştı. Röportajın ikinci kısmında Başkan Uz, kulübün borç durumunu, getirdiği çözümleri, kulübe yapılan bağışlar, yöneticilerin aldığı cezalar ve Serhat Gülpınar’ın ayrılık sürecini anlatmıştı.

Mehmet Uz’un Denizlispor’daki altyapı projelerine değindiği röportajımız şu şekilde;

(*)Ahmet Deda:Kamuoyunda sizin altyapı çalışmalarınız ve amatör spor kulüpleri ile ilgili projeleriniz merak ediliyor? Ne söylersiniz?

(-)Mehmet Uz:Bu konuyla ilgili bir tezim var. Her yönetim gittiğinde altyapıdaki sorumlu arkadaş gidiyor. Yeni yönetim geldiğinde hocalar değişiyor. Sistem değişiyor. Burada bir yanlışlık var. Burada bellek yok. Bu durum dediğim gibi belediye ile ortalık gerekiyor. Altyapının başına değişmeyen bir sistem kurulması gerekiyor. Belediye ortaklığı ile bunun değişmemesinin sağlanması gerekiyor. Buradan bize futbol yetiştirilecek. Yine 19 ilçeye okul açılacak. Başka kulüplerin futbol okulları kapatılacak. Denizli’de yaşayanların bizim okullarımızda olmalılar. Sayın Osman Zolan da bu projeyi istiyor. 19 ilçedeki okullarda tamamen bir yarış olmalı. Ailelerine güven vermemiz lazım. Çocuklara burs vermemiz lazım. Çocuklar da değerli olduğunu hissetsin ki futbolcu olabilsin. Çocuklar bugün belli bir noktaya geliyor ekonomisi olmadığı için kayboluyor. Ben şunu da söylüyorum, futbolda torpil yoktur. Yeteneğin varsa 15 dakikada bu görülür.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ilk kısmını okumak için tıkla!

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ikinci kısmını okumak için tıkla!

*Dünya Denizlililer Dernekleri Platformu üzerine yaptığımız çalışmada İngiltere’deki, Almanya’daki dernek yöneticileri yurt dışında yetişen 3. nesil Türk çocuklarına söz verildiğini Denizlispor’a getirilecekleri sözü verildiğini belirtiyorlar. Ama sözler yerine gelmemiş. Ne diyorsunuz?

-Tekrar söylüyorum. Yönetim süreleri kısa olduğu için projeler yarım kalıyor. Burada sistem yürüsün ki projeler devam etsin. Avrupa’daki vatandaşlarımız onlara sahip çıktığımızı görürlerse gelirler. Sayın Osman Zolan Başkanımızın bu konuyla ilgili projesi var. Bu konuda yurdu, okulu ne gerekiyorsa yapılması planlanıyor.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ilk kısmını okumak için tıkla!

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz ile gerçekleştirdiğimiz röportajın ikinci kısmını okumak için tıkla!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.