enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Başkan Zolan’dan Denizlispor’a Prim Dopingi

Başkan Zolan’dan Denizlispor’a Prim Dopingi
A+
A-

Denizlispor’da ara transferin tamamlanmasının ardından, dikkatler lig maçlarını çevrildi. Denizlispor Yönetimi bugün gerçekleştirilen basın toplantısında futbolcuların primlerinin arttırıldığını açıkladı.

Denizlispor TFF 1. Lig 2. devre müsabakalarına 1 galibeyet 1 mağlubiyetle başladı. Yönetim dün tamamlanan devre arası transfer döneminde takıma 8 futbolcu kazandırıldığını açıkladı. Denizlispor’da Canberk Dilaver,Alperen Babacan,İsmail Haktan Odabaşı,Hasan Kılıç,Patrick Eze,İsmail Aissati,Darko Lazic ve Mehmet Akyüz takıma yeni dahil olan oyuncular. Yönetim transferlerin ardından puan kaybına tahammülü olmayan takım için yeni bir girişim daha gerçekleştirdi.

Primlere Zam

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile görüştüğünü ve takımın diğer takımlara kıyasla daha az maç başı prim aldığını ilettiğini belirtti. Taner Atilla açıklamasında; ”Oyuncularımız diğer takımlardaki oyunculara nazaran daha az maç başı prim alıyordu. Bu durum için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan destek istedik. Başkanımızın desteği ile maç başı primleri iç sahada 4 bin TL’den 6 bin TL’ye, dış saha primlerini ise 6 bin TL’den 8 bin TL’ye çıkardık.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ederim”dedi.

Yeni Sponsor’da geliyor

Taner Atilla toplantıda yeni bir kol sponsoru ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katkılarıyla anlaştıklarını kısa süre içinde 400 bin TL tutarındaki anlaşmanın gerçekleşeceğini bildirdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.