enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Çal Garası Sahaya İndi

Çal Garası Sahaya İndi
26.07.2017
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Denizli’yi temsil edecek 3 takımdan biri olan Çal Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Çal’da başladı.

Çal Belediyespor sezon açılışı

Çal Belediyespor

Yaptığı flaş transferlerle adını duyuran Çal Garası, 15 gün sürecek birinci etap kampını Çal’da başlattı. İkinci etap kamp çalışması ise Afyonkarahisar’da yapılacak. Çal’daki kampa denenmek için çok sayıda futbolcu da müracaat etti. Afrika, Azerbaycan’dan futbolcu adaylarında da denenmeye gelenler oldu. Türkiye’nin değişik illerinden de 20 futbolcu Çal’a gelerek antrenmanlara çıkmaya başladı.

”Denemeye Gelen Futbolculardan Uygun olanları Değerlendireceğiz”

Ali Gözlükaya

Ali Gözlükaya

Teknik Direktör Mehmet Ali Gözlükaya, kadrodaki futbolcuların bazılarının kampta çalışmaya başladığını, ancak as takımın 1 Ağustos’ta çalışmaya başlayacağını değindi,Gözlükaya; “Deneyeceğimiz oyuncuların içinde beğendiğimiz olursa değerlendireceğiz. Çal’da çok iyi bir çalışma ortamı var. Çal’da güç depolayıp, Afyonkarahisar kampında da yine kondisyon ve taktiksel çalışmalara ağırlık vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.