enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çal Garası Yaşar Güngör İle Anlaştı

Çal Garası Yaşar Güngör İle Anlaştı
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta mücadele eden Çal Belediyespor, deneyimli teknik adam Yaşar Güngör ile anlaştı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bozdoğan Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Çal Belediyespor, bu maçın ardından teknik direktör Mustafa Ali Gözlükaya ile ayrılık yaşadı. Çal Garası, Denizli ve Ege futbolunun yakından tanıdığı bir isim olan 59 yaşındaki tecrübeli teknik adam Yaşar Güngör ile anlaştı.

Çal Belediyespor yönetimi, Güngör’den şampiyonluk istedi, Güngör ise, “Bütün deneyim, bilgim ve enerjimle Çal’ı şampiyon yapmak için çaba göstereceğim. İyi bir kadromuz var” dedi.

”YAŞAR GÜNGÖR’E GÜVENİYORUZ”

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, “Yaşar Güngör gibi tecrübeli bir isimle anlaştığımız için mutluyuz. Güngör, bir yandan şampiyonluk mücadelesine ortak olurken bir yandan da futbolcularımızın kişisel gelişimine katkı koyacaktır. Camiamıza da heyecan yaşatacaktır” dedi.

ÇAL GARASI, SÖKESPOR MAÇINA KİLİTLENDİ

Çal Belediyespor, Pazar günü saat 15.00’te sahasında Sökespor ile oynayacağı maça kilitlendi. Yeni teknik patron Yaşar Güngör bu maçı tribünden izleyecek. Takımı maça Genel Kaptan Serdar Turgut hazırladı. Turgut, “Maça çok iyi hazırlandık. Pazar günü tüm Çallılar’ı maça davet ediyoruz. Bu maçı da kazanıp iyice havaya girmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.