enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Çameli Bu Heyecana Hazırlanıyor

Çameli Bu Heyecana Hazırlanıyor
A+
A-

Denizli’nin Çameli ilçesi, 10-13 Ağustos Yelkenkanat Türkiye Şampiyonası ve 14-19 Ağustos Tarihleri arasında Çameli 5. Uluslararası Yamaç Paraşütü yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Çameli ilçesinde 5’incisi düzenlenecek Yelkenkanat Türkiye Şampiyonası ve Çameli 5. Uluslararası Yamaç Paraşütü Ağustos ayında gerçekleştirilecek. Türkiye’den yarışacak olan sporcuların aynı zamanda uluslararası düzeyde de olacağı için dünyanın birçok ülkesinden sporcu davet edilecek. Çameli Belediyesi, Yaylacık Dağı pistinde Hava Sporları öncesi pist hazırlığı ve cevre düzenlemesi çalışmalarını hızla sürdürüyor

Başkan Arslan;” Çameli’de bu yaz çok hareketli geçicek Ağustos ve Eylül aylarında ev sahipliği yapacağımız hava sporları başta olmak üzere Bisiklet,Kültür,Tarım Balıkcılık ve Domates Festivali ve Çameli Hasan Şahin Yağlı Güreşlerimiz gerçekleşecek bu kapsamda Yaylacık Kulesi pist alanında sporcularımızın daha güvenli atlayabilmeleri,misafirlerin rahat hareket etmesini sağlayacak şekilde çalışmalar yaparak hazırlıklarımızı tamamlıyoruz”dedi.

Alternatif yol yapıldı

Arslan;”Misafirlerimizin ve Sporcularımızın Yaylacık Pist Alanına en kısa sürede varmaları için Cevizli Mahallesinden Yaylacık yoluna iki aracın geçeceği stabilize yol yaparak araçların güvenli gidebilmesi için Çameli Orman İşletme Müdürlüğünce başlatılan yol çalışmaları yapıldı. Kuleye giden yolda zaman tasaruufu sağlandı. Bu sene etkinliklerde Türkiye ve Dünya’ya Çameli ilçemizin coğrafi ve doğal güzelliklerini, örf geleneklerini, yaşam tarzımızı dünyaya gösterme şansını tekrardan yakalayacağız. Bu sene bizim için çok önemli hazırlıklarımıza şimdiden başladık. Hedefimiz 12 ay Çameli’de turizm yapılması, sadece merkezde değil her noktada turizm faaliyetlerinin yapılması için çalışmalarımız devam ediyor ”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.