enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Çamelispor Galibiyetle Başladı

Çamelispor Galibiyetle Başladı
A+
A-

15 Ekim 2017 Pazar Günü saat 15:00’de Çameli Şehir Stadında oynanan maça gözü zirve’de olan iki takımda galibiyet provasıyla sahaya çıktı.

Çamelispor’un ev sahipliği yaptığı 90 dakikalık maçta adrenalin yüksekti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın gol atma çabaları sonucu değiştirmedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.


Karşılaşmanın ikinci yarısında ise tam bir futbol heyecanı yaşandı.


ÇAMELİSPOR TEK ATTI 3 ALDI

Maçın 10.dakikasından itibaren dengeyi kendi lehine çevirmesini bilen Çamelispor rakip kaleye inmeye başladı. Yine böyle bir atakta Akkonak takımın ceza sahası civarında topla buluşan Mehmet Eskin ( 17 ) sert bir vuruşla kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu. Bu gol ile 80. dakikada Çamelispor 1-0 öne geçti.

Golden sonra ev sahibi Çamelispor ‘un atakları başladı. Çamelispor’un defansı ve kalecinin başarılı kurtarışları gole izin vermedi. Çamelispor’dan golden sonrada baskılı oyununu sürdürdü.

Çamelispor sezona iyi bir başlangıç yaptı

Centilmenliği ile ön plana çıkan maçta Çamelispor keyifli bir maç yaptı.Çamelispor Stadyumu’nda oynan mücadele karşılık ataklarla başladı.Çamelispor ile Akkonakspor arasında geçen çekişmeli müsabakadan sonra Çamelispor golü 17 Numaralı Mehmet Eskin buldu. Baştan sona üstün bir futbol sergileyen Çamelispor Maçın 80 dakikasında 1-0 ile kapattı.

Tribünlerin renkli sahnelere şahit oldu. Çamelispor Taraftarları kalabalık topluluğu takımını yalnız bırakmadı 90 dakika boyunca takıma moral veren Çamelispor taraftarları bu sene güzel lig maçları olacak ve takımımız şampiyon olacak diyerek hep birlikte tezahürat ettiler. Karşılaşma sonrasında ise iki takımda dost hane bir şekilde Çameli sahasını terk ettiler.

Çamelispor Kulübü Başkanı İsmail Aksoy yaptığı açıklamada, futbol takımının sezona muhteşem bir başlangıç yaptığını söyledi. Futbol takımını kutlayan Aksoy başarının elde edilmesinde büyük emeği olan teknik ekibe ise teşekkür etti.

Çamelispor Teknik Direktörü Ömer Gül: “Kazanma adına mutlak suretle bir galibiyet almamız gerekiyordu. Sahamızda oynadığımız karşılaşmaya üç puan parolası ile start verdik. Adeta maça golle başladık. Mehmet Eskin’in mükemmel golü ile 3 puanı aldık dedi

Çamelispor Yönetimi ; Takım içindeki uyum,oyuncularımız inanışı,teknik kadromuzun güvenirliliği sonucu etkiledi. Lig’e kendi sahamızda galibiyetle başararak motivasyonumuz yükselttik,Yeni kurulan kadromuzda iyi bir uyum var,iyi futbol,iyi mücadele bizi Çameli’ye üç gol hediye ettik .Taraftarlarımız bize güvensin ve bizi yalnız bırakmasın, bu takım bu sezon şampiyon olup üst lige çıkacağız” diyerek takıma güvenliklerini belittiler.

Karşılaşmayı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çamelispor Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte tribünden izlediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.