enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5139
EURO
34,9187
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Çamelispor’dan Bir Transfer Daha

Çamelispor’dan Bir Transfer Daha
A+
A-

Çamelispor 2017-2018 sezonu öncesi işi sıkı tutuyor Lige ara verilen dönemde yoğun bir antrenman dönemi geçiren Çamelispor Transferlerle de kadroyu güçlendirmeyi çalışıyor .TavasBirlik Spor’dan 21 Yaşında 1.90 boyundaki Kate Çamelispor’a renklerini bağlayarak Şampiyonluk için büyük bir adım attı.

Teknik Direktör Ömer Gül Basına Yaptığı Açıklamada yaptığı açıklamada, Yönetimimizle birlikte yakaladığımız bu başarının devam etmesi için esnaflarımızdan, iş adamlarımızdan ve yetkililerden destek bekliyoruz. İyi bir kadromuz var. Malili Kante isimli bir siyahi oyuncu dahil ettik. Kante ortamımızı beğendi. Bu yıl hedefimiz takımımızı Süper Amatör’e çıkarmak dedi. Ladji Souleymane Kante şampiyonluk mücadelemizde bize büyük katkı sağlayacak. Bizim için Türk futboluna bir oyuncu kazandırmak şampiyonluk kadar değerli. Yeşil-Beyaz ekibimize futbolcular vermektir” dedi. Hedefimiz 1.Amatör küme ’de de şampiyon olup, gelecek sezon Süper Amatör küme ’de mücadele etmek istiyoruz.

”Taraftar kitlemizin artmasını amaçlıyoruz”

Çamelispor Başkanı İsmail Aksoy Bir amaçlarının da taraftarı tribünlere çekmek olduğunu vurgulayan Aksoy ,: Taraftarın yabancı futbolculara ilgisi var. İlimize renk katmak ve taraftarı tribüne çekebilmek için biz de Malili sporcuyu takıma transfer ettik. Amatör ligde mücadele eden takımlarını bir üst lige çıkarmak için bu yıl önemli transferler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aksoy “Bütün Çameli’leri ve Çameli’li iş adamlarını, takıma sahip çıkmaya ve bizlere destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Çameli’de bulunmaktan son derece mutlu olduklarını ve şampiyon olmak için çok çalışacaklarını belirten Kante Çameli yemeklerini de çok beğendiğini söyledi Daha Önce ismini dahi duymadıkları Çameli’de olmanın mutluluğunu yaşadığını İlçeye geldiğinde taraftarın sıcak ilgisiyle karşılaştığını dile getiren Kante Halk bize ne kadar farklı bakarsa baksa da bağrına bastı.Çameli’de Futbol adına iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.