enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4661
EURO
34,7174
ALTIN
2.436,60
BIST
9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Ligde Kaldı

Denizlispor Ligde Kaldı
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’in 33. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Gaziantepspor’u 5-0’lık skorlar geçen Denizlispor’da Teknik Sorumlu Hamit Cihan, “Aldığımız galibiyet ligde kalmamız adına yüzde 90’lara varan bir avantaj sağladı” dedi.

Denizlispor, sahasında ağırladığı Gaziantepspor’u 5-0’la geçmeyi başardı. Maçın ardından açıklamada bulunan Cihan, maçtan ziyade ligi değerlendirmenin doğru olacağını ifade ederek, aldıkları galibiyetin önemine vurgu yaptı.

Açıklamasında matematiksel verilerek değinen Cihan, “Aldığımız galibiyet bu ligde kalmamız adına yüzde 90’lara varan bir avantaj sağladı. Gelecek haftaki maçta 1-0’lık mağlubiyette bile rakibimizin 10-0 galip gelmesi gerekiyor. Dolayısı ile matematiksel olarak işe baktığımızda böyle bir avantajı elde edeceğimiz deplasman olacak. Deplasmandaki hedefimiz 1 puan alarak kesin olarak ligde kalma gibi bir hedefimiz var. Ümit ediyorum ki bunu da gerçekleştirip ligde kalırız” dedi.

“Herkes stres içerisinde”

Gazetecilerin maç esnasında verilen su molasında tartışan ve arkadaşlarının araya girmesi ile ayrılan Hasan Kılıç ile İsmail Haktan Odabaşı gerginliğinin hatırlatılması üzerine Cihan, bu tür şeylerin olabileceğini kaydederek şunları söyledi:

“Ligin sonu yaklaştı. Kümede kalma, kalamama mücadelesi yani çok büyük stres. Herkes stres içerisinde dolayısı ile küçük hareketler ve sözler bakıyorsunuz büyük tartışmalara sebebiyet veriyor. Arkadaşlarla konuştuk, 15-20 dakika sonra ikisi de birbirine sarılıp, özür diledi. Burada hatalı hatasız aramadığımızı belirtmek isterim, zaten bunu da sizlerde gördünüz sahaya çıktılar ve seyirciye selamladılar. Olur böyle şeyler” dedi.

Denizli – İHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.