enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3082
EURO
35,1189
ALTIN
2.274,66
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Cihan ve Kartal Maçı Değerlendirdi

Cihan ve Kartal Maçı Değerlendirdi
02.04.2018
A+
A-

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, 3-1’lik MKE Ankaragücü galibiyeti sonrası yaptığı değerlendirmede, “İşimiz bundan sonra bir hayli zor çünkü bu güne kadar kovalıyorduk şimdi kaçmak zorunda kalacağız” dedi. 

HAMİT CİHAN

Spor Toto 1. Lig’in 29. hafta karşılaşmasında Denizlispor sahasında ağırladığı MKE Ankaragücü’nü 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası konuşan Cihan, rakip takımı iyi analiz ettiklerini ve maçın çok zorlu geçeceğini bildiklerini kaydederek, “2 hafta boyunca rakibimizi analiz ettiğimizde yüksek toplarda etkili olduklarını gördük. Biz de bu manada bir dizi önlemler aldık. Bunda da başarılı olduğumuz inancı içerisindeyiz. Kazandık çok çok mutluyuz. Mutlu olduğumuz bir diğer taraf ise sezon başından bu yana ilk defa küme düşme hattından uzaklaşıp bir üst basamağa çıkmış durumdayız. İşimiz bundan sonra bir hayli zor çünkü bu güne kadar kovalıyorduk şimdi kaçmak zorunda kalacağız. Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız ve inşallah kulübümüzü ligde tutmanın başarısını sezon sonunda göstermiş olacağız” diye konuştu.

 

 

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal 3-1 kaybettikleri Denizlispor maçı sonrası karşılaşmanın hakemine yüklenerek “Bugünkü maç ile ilgili aleyhimize verilen ve lehimize verilemeyen görüntüler ile ilgili yönetim kurulumuz bir çalışma yapıyor” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 29. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü deplasmanda karşılaştığını Denizlispor’a 3-1 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Kartal, takım aleyhine verilen penaltı ve kırmızı kartın haksız olduğunu savundu.

Kartal, çok sayıda pozisyonlar üretmelerine rağmen sonuç itibari ile kaybettiklerini hatırlatarak, “Bugünkü maç ile ilgili aleyhimize verilen ve lehimize verilemeyen görüntüler ile ilgili yönetim kurulumuz bir çalışma yapıyor. Hafta içinde kulübümüz gerekli açıklamaları yapacaktır. Biz de kalan 5 maçımızı kazanıp şampiyonluk yarışından kopmadan sonuna kadar yarışın içinde olmaya çalışacağız ve inşallah bunu da başarırız. Sonuçta burada kaybettik önümüze bakıyoruz herkes, hepimiz bundan ders çıkaracağız” dedi.

”Keşke Bu Olaylar Olmasaydı”

Kartal gazetecilerin maçın ilk devresinin uzatma dakikalarında MKE Ankaragücülü Alihan Kubalas’ın yaptığı faul sonrası gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışı kalması sonra protokol tribününde yaşanan olaylarla ilgili olarak ise şunları söyledi: “Haksız yere bir oyuncunuz atılıyor. Televizyonda gördük kırmızı kartlık bir durum yok orada. Hadi penaltı verdin aleyhimize olabilir hakemin tercihidir, ama bizim lehimize de 3 tane var. 2-0 iken skor eli açık vermiyorsun. Senin balkanın ve yönetiminde burada olaylar olmuş ama kim olmuş ve ne olmuş? Bilmiyorum. Varsa bilmiyorum, neyse herkes gerekeni federasyondan alır. Ben çok fazla tribünlere bakmadım ben sahanın içini anlatıyorum. Sahanın içindeki olaylarla ilgili yönetimiz gerekli açıklamaları yapacak. Yani keşke bu olaylar olmasaydı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.