enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Denizli Basket Sezonu Samsun’da Açıyor

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezonu açıyor. Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki ilk resmi maçında Cumartesi günü saat 16.00’da Samsun Büyükşehir Belediye Anakent ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Basket, bu maçın hazırlıklarını Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde PAÜ Spor Yerleşkesi’nde sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Samsun’dan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Denizli Basket Sezonu Samsun’da Açıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil edecek olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, sezonu açıyor. Denizli Basket, ligdeki ilk resmi maçını 27 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Samsun’da oynayacak. Samsun Büyükşehir Belediye Anakent ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Basket, bu maçın hazırlıklarını eksiksiz sürdürüyor.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, uzun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve iyi çalıştıklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Ateşdağlı, “Denizli için basketbol şöleni başlıyor. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı olarak uzun bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu süre boyunca, takım halinde iyi çalıştık. Tecrübeli ve genç oyuncularımızla kaliteli bir takıma sahibiz. Kendi evimizde ve dışarıda oynadığımız hazırlık maçlarımızla lige hazır olduğumuzu gösterdik. Şimdi sezonu açıyoruz. İlk maçımızda Samsun’da olacağız. İyi bir rakiple karşılaşacağımızı biliyoruz. Biz de iyi bir takımız. Bu doğrultuda Samsun’da gücümüzü göstererek, iyi bir oyunla maçı kazanma arzusundayız” dedi.

“ŞEHRİMİZDE TARAFTAR DESTEĞİMİZ ÖNEMLİ”

Ateşdağlı, Denizlili basketbol severlere de çağrı da bulunarak, PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanacak olan maçlara davet etti. Tecrübeli çalıştırıcı, “Samsun deplasmanından sonra kendi evimizde Haliliye Belediyesi’ni konuk edeceğiz. Burada taraftarımızın da desteğinin çok önemli olduğunu söylemek isterim. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynadığımız iki hazırlık maçında da taraftarlarımızın yoğun ilgisini gördük. Denizli, basketbolu seviyor. Tüm sporseverlerimizi takımımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.