enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2781
EURO
35,0348
ALTIN
2.472,91
BIST
10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Denizli Basket’ten Anlamlı Ziyaret

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Kütüphaneler Haftası’nda Merkezefendi Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi’nde yapımımı tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti. Denizli Basket baş antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Böyle bir eser kazandırıldığı için Denizli çok şanslı. Müthiş bir yapı olmuş” diye konuşurken, 2.Kaptan Azizcan Özdemir, “Çok güzel, çok modern bir tesis olmuş. Bizler de takımca kaydımızı yaptırdık” dedi.

Denizli Basket’ten Anlamlı Ziyaret
A+
A-

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin A Grubu’nda Denizli’yi temsil eden ve ligin normal sezonunu 20’de 20 yaparak rekor kıran Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Kütüphaneler Haftası vesilesiyle Merkezefendi Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Merkez Kütüphane’yi ziyaret etti. Sign Of The City organizasyonunda ‘Altın Kelebek’ ödülünü alan Merkez Kütüphane’yi gezen Denizli Basket’in teknik heyeti ve oyuncuları, yaklaşık 40 bin kayıtlı üyesi bulunan kütüphaneye sırayla kayıt oldular. Merkez Kütüphane’nin her katını büyük bir ilgi ile gezen teknik heyet ve oyuncular raflar arasında adeta kayboldular.

ATEŞDAĞLI, “İNSANLARI KİTAP OKUMAYA TEŞVİK EDEN BİR YAPI”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, Denizlilileri Merkez Kütüphane’ye davet ederek, “Antrenman sonrası belediyemizin açmış olduğu Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’ni ziyaret ettik. Müthiş bir yapı olmuş. Böyle bir eser kazandırıldığı için sadece Merkezefendi değil Denizli çok şanslı. İçerisi gerçekten inanılmaz. Güzel dizayn edilmiş. Çok keyifli, insanları kitap okumaya teşvik eden, araştırma yapmak için çok uygun yerler olan bir yapı. Bizler de sağlam kafanın sağlam vücutta olduğunu düşünen, aynı zamanda iyi sporcuların, kültürlü insanlar olması gerektiğini düşünen bir milletiz. Onun için de her insanın buraya gelip en azından kitaplara dokunmasını, onların kokusunu hissetmesini ve onlarla beraber zaman geçirmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bizler takım olarak hepimiz kaydımızı yaptırdık. Bizler de mümkün oldukça burayı takip etmeye devam edeceğiz.  Umarım basketbol severler de sporseverler de aynı şekilde kütüphaneden faydalanırlar. Bu güzel yapıyı her zaman dolu, güzel bir şekilde görmek isteriz” diyerek konuştu.

ÖZDEMİR, “MODERN İMKÂNLARIN KULLANILDIĞI BİR TESİS OLMUŞ”

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in 2.kaptanı Azizcan Özdemir ise, “Bugün Merkezefendi Belediyesi’nin açılışını yaptığı Merkez Kütüphanesi’ni antrenmandan çıkıp ziyarete geldik. Öncelikle herkese hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel, çok modern bir tesis. Gerek okuma sevdalıları gerek öğrenciler için çok güzel bir tesis olmuş. Bugün gelip takımca kaydımızı yaptırdık. Bundan sonr ada bu tesisten yararlanmak istiyoruz. Tüm modern imkânların kullanıldığı bir tesis olmuş. Okumayı teşvik için, öğrencilerin ders çalışıp bilgi edinmesi için güzel bir tesis olmuş” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.