enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3446
EURO
34,8281
ALTIN
2.407,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nde Fikret Orman’a Destek Geldi

Denizli Beşiktaşlılar Derneği’nde Fikret Orman’a Destek Geldi
A+
A-

Denizli Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyeleri 16 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde mevcut Başkan Fikret Orman’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği bugün dernek binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında yönetim kurulu üyeleri ikinci başkan Mahmut Catlık, ikinci başkan Bircan Güngör, genel sekreter Hasan Ozan Orpak, yönetim kurulu üyeleri Erhan Demir ve Atıl Karaşar ile katılımı ile 16 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek Beşiktaş olağanüstü seçimli genel kurulda mevcut başkan Fikret Orman’a destek vereceklerini açıkladılar.

Yapılan Basın Açıklaması şu şekilde;

Büyük Beşiktaş camiasının saygıdeğer genel kurul üyeleri ve vefakar taraftarlarımızın dikkatine,

Mazisiyle,tarihiyle,başarılarıyla ve yetiştirdiği değerleriyle ülkemizin en büyük kulübü olan Beşiktaş Jimlastik Kulübümüzün Başkanı Sayın Fikret Orman, en zor günlerimizde kulübümüze sahip çıkarak bizleri kara günlerden çıkarmak için kolları sıvamıştır. 2012 yılında hacizler,icralar peşpeşe kapımızı aşındırırken, gerçek bir lider olarak Beşiktaşımız için yola çıkmıştır.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cefa çekerek,vefa diyerek camiamızı kenetlemiş, stadyumumuzu şanlı Beşiktaşımıza en yakışır şekilde inşaa edip hizmete sokmuştur. Bunun ardında da peşe gelen şampiyonluklar ve avrupa kupalarında alınan başarılar tüm Beşiktaşlıların göğsünü kabartmayı başarmıştır. Laki günümüzde yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklı tüm kulüplerin olduğu gibi Beşiktaşımız da bu süreçten olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreçten, ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla ve dik bir şekilde çıkmasının tek çaresi Başkanımız Fikret Orman’ın etrafında kenetlenmek, destek olmaktır.

2012 yılında çıktığı bu yolda tüm zorlukları aşarak, dünyanın sayılı kulüplerinden birisi haline gelmemizi sağlayan, dünyanın en güzel stadı Vodafone Park’ı bizlere kazandıran, peşpeşe gelen şampiyonluklarla bizleri başarıdan başarıya götüren, göreve geldiği itibaren gerek aile gerek iş hayatından büyük özverilerde bulunarak gecesini gündüzüne katarak, Beşiktaşımıza hizmet eden ve üstün başarılar elde eden başkanımız sayın Fikret Orman’a ahde vefa gereği teşekkürü ve 16 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda Denizli Beşiktaşlılar Derneği olarak sayın Fikret Orman’ın arkasında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.