enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Denizli’de Amatör Futbol Heyecanı Başlıyor

Denizli’de bulunan amatör kulüpleri bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, yeni sezonu bu haftasonu açacak olan kulüplere centilmenlik çağrısında bulundu

Denizli’de Amatör Futbol Heyecanı Başlıyor

Denizli’deki amatör futbolun federasyonu olan Denizli ASKF (Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Feyyaz Ceşen haftasonunda yeşil sahalara dönecek olan tüm Denizli amatör kulüplerine 2018-2019 futbol sezonunda başarılar diledi. Yeni sezonda önceliklerinin Fair Play olması gerektiğini söyleyen Ceşen, “Hem Bölgesel Amatör Lig hem Denizli Süper Lig hem de 1. Amatör Küme’de sezon başlıyor. Ben bu liglerde mücadele eden takımlarımızın centilmenlik ruhuyla mücadele edeceğine inanıyorum. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Profesyonel liglerin ardından futbolda amatör liglerde de heyecan bu hafta sonu başlıyor. 22-23 Eylül tarihlerinde hem Spor Toto Bölgesel Amatör Lig hem Denizli Süper Lig hem de 1. Amatör Küme’de maçlar oynanacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonunda Denizli’yi temsil eden takımlar Serinhisarspor, Kale Belediyespor ve Tavas Birlikspor takımları olacak ve 14 takımın yer aldığı 7. Grupta mücadele edecek.

SERİNHİSAR İÇERİDE, TAVAS VE KALE DEPLASMANDA

İlk haftada Serinhisarspor Aydınspor 1923 takımını Kızılcabölük Stadı’nda Pazar günü saat 15.00’de konuk edecek. Yine aynı gün ve saatte Tavas Birlikspor Didim Belediyespor ile deplasmanda karşılaşırken, Kale Belediyespor Bucak Belediye Oğuzhanspor ile yine deplasmanda puan mücadelesi verecek.

DENİZLİ AMATÖR FUTBOLUNDA İLK HAFTA

Denizli’de amatör futbol heycanının yaşandığı Denizli Süper Amatör Lig’de ise program şu şekilde olacak;

Sarayköy 1926 FK, Acıpayam Belediyespor, Yeşil Çivril Belediyespor, Sarayköyspor, Bağbaşı Zeytinköyspor, Y.İ. Akhanspor, Buldan Belediyespor, Nikferspor, Çamelispor, Dokuzkavaklarspor, Çal Belediyespor, Denizli Starspor, Kalınkozspor ve Yeşilköyspor takımları yer alıyor.

 

Nikferspor – Buldan Belediyespor,

Yeşilköyspor – Sarayköyspor 1926 FK,

Dokuzkavaklarspor-Bağbaşı Zeytinköyspor,

Çal Belediyespor –Sarayköyspor,

Denizli Starspor – Yeşil Çivril Belediyespor,

Kalınkozspor – Acıpayam Belediyespor

Çamelispor-Y.İ. Akhanspor

Denizli 1. Amatör Küme’de 2018-2019 sezonunda 3 ayrı grupta 38 takım mücadele edecek.  14 takımın yer aldığı A Grubu’nda heyecan bu hafta sonunda başlayacak. Denizli’de geçen hafta ise U 15 ve U 17 Ligi maçlarında heyecan başlamıştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.