enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4348
EURO
34,7625
ALTIN
2.433,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Denizlispor, 12. Haftanın Dev Maçında Boluspor’a Konuk Olacak

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 12. haftasında deplasmanda Boluspor’a konuk olacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor, 12. Haftanın Dev Maçında Boluspor’a Konuk Olacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 12. haftasında Denizlispor deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. 10 Kasım saat 13:30’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve Ömer Tevfik Özkoç üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Bülent Birincioğlu.

DENİZLİSPOR SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR

Denizlispor yeni teknik direktörü Yücel İldiz ile yakaladığı 3 maçlık galibiyet serisini Boluspor deplasmanında sürdürmek istiyor. Yücel İldiz’in takımın başına geçmesi ile 3 maçta 9 puan toplayan takım rakip filelere 10 gol gönderirken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Ligin zirvesini ilgilendiren maç öncesi Denizlispor 22 puanla üçüncü sırada yer alırken, Boluspor 4 puan önünde 26 puanla ikinci sırada yer alıyor.

DENİZLİSPOR’DA CEZALI YOK, ZİYA BELİRSİZ, CİHAN SAKAT

Denizlispor sezon içindeki en ciddi maçlarından birine hazırlanırken cezalı oyuncusu bulunmuyor. Afjet Afyonspor maçında sakatlanan ve 2 haftadır sahalardan uzak kalan Ziya Alkurt takımla çalışmalara başlasa da durumu belirsizliğini koruyor. Cihan Özkaymaklı ise sakatlığı bulunduğu için kadroda yer almayacak. Takımda bu gelişmeler yaşanırken ligde zirve yarışı veren Denizlispor’a kent protokolünden destek geldi.Vali Hasan Karahan ve  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan  tesislerde düzenlenen akşam yemeğinde Denizlispo yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularla ile bir araya geldi. Futbolculara olan inançlarını belirten protokol üyelerini desteklerinin devam edeceğini belirttiler.

BOLUSPOR ZİRVENİN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN

Boluspor, Gençlerbirliği ile birlikte lige fırtına gibi giriş yaptı. Ligde geride kalan 11 haftada 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Boluspor 26 puanla ligde 2. sırada bulunuyor. 11 haftada 16 gol kaydeden Boluspor kalesinde sadece 6 gol gördü. Sağlam savunması ile dikkat çeken Boluspor’un Denizlispor 11 haftada 20 gol kaydeden hücum hattını zorlaması bekleniyor. Takımın en golcü isimleri ise 3 golde imzası olan Akabueze ve Özgürcan Özcan . Boluspor’da kaptan Emre Gültekin Karabükspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Denizlispor maçında sahada yer alamayacak.

ÖZGÜRCAN DENİZLİSPOR MAÇINDAN 3 PUAN BEKLİYOR

Boluspor’un başarılı forveti Özgürcan Özcan Denizlispor maçı öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada;”“Denizli maçının ardından milli aradan sonra Gazişehir, Adanademir gibi zorlu periyodumuz var. Sonuçta bu rakipler de playoff’u, ilk 2’yi kovalayan rakipler. Biz de kendi evimizde maçımızı kazanmak istiyoruz. Sonuçta bizim rakibimiz. Denizlispor maçını kayıpsız atlatıp onları altımızda tutmak istiyoruz. Daha sonra maç maç bakıp ilerlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ve Boluspor tarihlerinde 26 defa karşı karşıya geldi. Denizlispor bu maçlarda 14 defa sahadan galip ayrılırken, Boluspor 9 maçtan üstün ayrılan taraf oldu. İki takım sadece 3 maçta yenişemedi. Denizlispor bu maçlarda rakip filelere 40 gol gönderirken, Boluspor 30 gol kaydetti.

MUHTEMEL 11’LER

Boluspor’un karşılaşmaya;Gökhan Değirmenci- Uğur Akdemir, Ufuk Budak, Ümit Kurt, Daniel Dimov, İshak Çakmak, Emmanuel Akabueze, Umut Gündoğan, Melih Okutan, Guido Koçer ve Özgürcan Özcan 11’i ile çıkması bekleniyor.

Denizlispor’un ise;Adam Stackhowiak, Alperen Babacan, Tahacan Velioğlu, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Kibong Mbamba, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada yer alması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.