enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor 6 Puanlık Maça Çıkacak

Denizlispor 6 Puanlık Maça Çıkacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 26. hafta karşılaşmasında düşme hattında bir üst sırasındaki rakibi Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Denizlispor deplasmanda alacağı olası galibiyetle haftalardır bulunduğu düşme hattından kurtulacak.

Spor Toto 1. Lig 26. hafta karşılaşmasında Denizlispor düşme hattından kurtulmak için Adana Demirspor ile Adana’da karşılaşacak. Kritik karşılaşma7 Mart Çarşamba günü Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor 25 haftada topladığı 28 puanla 15’nci sırada bulunuyor, Denizlispor ise rakibinin 1 puan arkasında düşme potasında yer alıyor. Karşılaşma öncesinde TFF tarafından henüz hakem atamaları gerçekleştirilmedi.

Denizlispor Manisaspor Sürprizini Telafi etmek istiyor

Denizlispor ligin 25. haftasında kendi evinde oynadığı ve son dakika Manisaspor kalecisi Mehmet Göktuğ Bakırbaş’ın attığı golle sahadan beraberlikle ayrıldı. Son dakikada gelen gol ile üstün oynadığı karşılaşmadan 1 puan alabilen Denizlispor’da teknik direktör Fatih Tekke, futbolcular, yönetim ve taraftarlar büyük bir şok yaşadı. Denizlispor düşme hattında direk rakibi olan Adana Demirspor deplasmanından alacağı 3 puan ile ateş hattından kurtulmak istiyor.

Denizlispor’da Eze Yok

Denizlispor’da kritik maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Gazişehir Gaziantep FK maçında sakatlanan Patrick Friday Eze’nin takımda yer alamayacak.

Adana Demirspor’un Fikstürü Zor

Denizlispor’un düşme hattındaki rakibi Adana Demirspor 25. haftada deplasmanda aldığı Eskişehirspor beraberliği ile evine 1 puanla döndü. Denizlispor’un oynadığı Giresunspor, Ümraniyespor ve Gazişehir Gaziantep FK gibi önemli rakiplerle hali hazırda maçı bulunan Adana Demirspor’un düşme hattındaki mücadelede dezavantajı bulunuyor.

Demirspor’da Cezalı Var

Adana Demirspor zorlu maç öncesinde Eskişehirspor deplasmanında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen genç oyuncusu Kubilay Sönmez’den Denizlispor maçında yararlanamayacak.

Adana Demirspor Taraftarı İstekte Bulundu

Mavi-Lacivertli takım taraftarı 7 Mart Çarşamba günü saat 16:00’da oynanacak karşılaşma için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan maç saatinin değiştirilmesini ve akşam saatlerine alınmasını talep etti. Denizlispor karşılaşmasının gündüz yerine akşam saatlerinde olmasını isteyen taraftarlar Twitter üzerinden Türkiye Futbol Federasyonu’nu tweet yağmuruna tuttu. Denizlispor’a bu konu hakkında bir istek gelmediği, yöneticilerin böyle bir talep gelmesi halinde kabul etmeyecekleri öğrenildi.

İki Takım Arasındaki Rekabet

Denizlispor ve Adana Demirspor 19 defa resmi müsabakalarda karşı karşıya geldi. 19 mücadelenin 8’nden Denizlispor galip ayrılırken, 6 karşılaşmadan Adana Demirspor galip geldi. 5 karşılaşma ise berabere bitti.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un maça;Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Cenk Güvenç, Alperen Babacan, Keremcan Akyüz, Burak Altıparmak, Barış Örücü, İsmail Aissati, Leandro Kappel, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Adana Demirspor’un ise;Kurtuluş Yurt,Yiğitcan Erdoğan,Batuhan İşçiler,Erhan Kartal,Sezer Özmen, Yiğit İncedemir,Gege Marques,Savaş Yılmaz,Aydın Yılmaz,Theo Mendy ve Atabey Çiçek 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.