enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4253
EURO
34,8258
ALTIN
2.399,42
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Denizlispor, Adanaspor 35. Randevu

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 11. hafta mücadelesinde kendi evinde Adanaspor’u ağırlayacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor, Adanaspor 35. Randevu
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 11. haftasında Adanaspor ile karşılaşacak. 3 Kasım saat 13:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını Habip Tiryaki ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın 4. hakemi ise Emre Malok.

DENİZLİSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

Ligde iyi bir performans sergileyen Denizlispor, bu performansını kupaya yansıtamadı. Haftaiçin Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Türkiye 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor’a konuk olan Denizlispor uzatmalara giden maçta, deplasmanda rakibine 3-2’lik skorla boyun eğdi. Yarışacağı tek kulvar olan Spor Toto 1. Lig’e odağını döndüren Denizlispor, maçın hemen ardından haftasonu oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. Denizlispor’da Afjet Afyonspor maçında sakatlanan ve Altay maçını kaçıran Ziya Alkurt’un sakatlığı devam ediyor. Ziya’nın bu maçta da görev alması beklenmiyor.

DENİZLİSPOR’DA BAŞKAN DEĞİŞİMİ

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakma kararı aldığını açıkladı. Kulübümüzün yeni Başkanı Ali Çetin oldu. Mustafa Üstek, “Kongre kararı alınırken iki sorun vardı. Birincisi maddi problemler, ikinci sağlık problemimdi. Parasal sorunu çözdük. Sonra tedavime başladım. Basit b ir rahatsızlık değilmiş hastalığım. Geçen hafta yetkilerimi Başkan Yardımcısı Ali Çetin’e bıraktım. Gözüm arkada kalmadı. Tedavim uzayacağı için vekaleti asalete çevirelim dedik, bayrağı sen taşı dedik. O da kabul etti. Şimdi ben bırakıyorum ama bana ne zaman ihtiyaç olursa canımla kanımla yönetimimizin yanındayım. Yönetimimiz de yeni başkan olarak Ali Çetin’i seçiyor. O da bu bayrağı en yukarı taşımak için çalışacaktır” dedi.Denizlispor Yönetim Kurulu oy birliği ile Mustafa Üstek’i onursal başkan olarak seçti.

ADANASPOR BEKLENENİN ALTINDA

Denizlispor rakibi Adanaspor ligde sezon öncesi beklediği pozisyona ulaşamadı.Şuana kadar karşılaştığı 10 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Adanaspor son haftada kendi evinde maddi sıkıntılarla boğuşan Karabükspor’u 4-0 mağlup etti. Ligde 13 puan ile 11. sırada bulunan Adanaspor Denizlispor deplasmanında kazanarak play-off potasına dahil olmak istiyor. Maç öncesinde Adanaspor’un cezalı oyuncusu bulunmuyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile Adanaspor tarihlerinde 34 resmi maçta karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 16 galibiyet alırken, Adanaspor 11 defa sahadan üstün ayrılan taraf oldu. 7 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor 49 kez rakip fileleri havalandırırken, Adanaspor 45 defa gol kaydetti.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya;Adam Stackhowiak, Alperen Babacan, Tahacan Velioğlu, Abdülkerim Bardakçı, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Burak Altıparmak, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Adanaspor’un ise; Goran Karacic, Onur Akbay, Veli Kızılkaya, Renan Diniz, Özkan Taştemur, Kenan Karışık, Hakan Barış, Bilal Arıca, Gökhan Sazdağı, Famoussa Kone ve Robert Fesczesın 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.