enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3902
EURO
34,7989
ALTIN
2.411,08
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Denizlispor, Afjet Afyonspor’u Konuk Edecek

Spor Toto 1. Lig verilen milli takım arasının ardından devam ediyor. Ligin 9. haftasınnın açılış maçında Denizlispor kendi evinde Afjet Afyonspor’u ağırlayacak.

Denizlispor, Afjet Afyonspor’u Konuk Edecek
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında 19 Ekim Cuma günü saat 19:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek.Bilgiç yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Çetin.

DENİZLİSPOR’DA İLDİZ DÖNEMİ

Denizlispor yönetimle yaşadığı kriz sonrası teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdı. Milli takım arasında yeni hocası Yücel İldiz ile anlaşan Denizlispor’da İldiz takımın başına geçti. 15 Ekim Pazartesi günü imza atan Yücel İldiz 4 gündür takımla beraber antrenmana çıkıyor. Denizlispor’da yönetim teknik direktör Osman Özköylü’nün ayrılışında nedenlerden biri olan futbolcu ödemelerini gerçekleştirdi.

ÜMRANİYESPOR DEPLASMANINI UNUTTURMAYA ÇALIŞACAKLAR

Denizlispor ligde aldığı Eskişehirspor, Osmanlıspor ve Elazığspor galibiyetlerinin ardından 3 maçlık seri yakalamıştı. Kulüp içinde yaşanan krizin ardından Ümraniyespor karşılaşmasında alınan 3-0’lık ağır yenilgi Osman Özköylü’nün gönderilmesi ile sonuçlandı. Yücel İldiz ile yeni bir seri ve üst sıraları zorlamayı hedefleyen Denizlispor’da teknik direktör İldiz imza töreninde hedeflerinin;”m. Bu sezon enteresan bir sezon, dengeli bir grup değil ve kimin ne yapacağı belli değil. Denizlispor için en iyisini yapmaya çalışacağız. Ekibim ile birlikte bilgi, birikimlerimizi aktarıp inşallah Denizlispor’a ivme kazandırıp bir üst lige çıkarmaya çalışacağız. Bu sabır işi. İşin peşini bırakmamak lazım. Size şunun sözünü verebilirim, sezon sonuna kadar savaşı bırakmayacağız. Afyon maçını önemsiyoruz ve göreve 3 puan ile başlamak istiyoruz” sözleri ile hedefini belirledi.

AFJET AFYONSPOR KARABÜK GALİBİYETİ İLE MORALLENDİ

Spor Toto 1. lig 9. hafta mücadelesinde Denizlispor’a konuk olacak olan Afjet Afyonspor ligde 11 puanla 9. sırada bulunuyor. Geride kalan 8 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet alan Afyon temsilcisi son hafta aldığı 5-0’lık Kardemir Karabükspor galibiyeti ile morallendi. Afyonspor’un bu sezon en dikkat çekici galibiyeti ise deplasmanda Giresunspor’u 1-0 mağlup etmesi oldu.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile Afjet Afyonspor tarihlerinde ilk defa bir resmi müsabakada karşı karşıya gelecek. Afjet Afyonspor lig öncesi hazırlık maçında Denizli’de Denizlispor’u 1-0 mağlup etmişti.

MUHTEMEL 11’ler

Denizlispor’un sahaya; Adam Stackhowiak-Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Cenk Güvenç(Tahacan Veliloğlu), Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Kibong Mbamba(Burak Altıparmak), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor

Afjet Afyonspor’un ise; Oleksandr Rybka- Türker Toptaş, Bayram Çetin, Mehmet Sedef, Nazmi Candoğan,İsmet Benli, Yasin Yener, Taşkın İlter, Enes Ata, Oltan Karakullukçu ve Theo Mendy 11 ile sahada yer alması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.