enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi

Denizlispor’da kongreye tek aday giren ve zaferle çıkan Başkan Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve Kulüp personelleri ile Marina Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

A+
A-

Gençlerbirliği maçı öncesi birlik ve beraberliğin vurgulanması adına düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Ali Çetin, “Dün kulübümüz adına önemli olan bir kongreden alnımızın akıyla çıktık. Şimdi tek konsantre olduğumuz şey takımımızın başarısı olacak. Yeni arkadaşlarımızda çok heyecanlı ve hep birlikte çalışarak takımımızın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Söz şimdi sizlerde, Gençlerbirliği maçında sizlerden güzel bir galibiyet bekliyoruz. Bizler sizlere inanıyoruz. O sene bu sene” dedi.

‘DENİZLİSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE ÇIKARIRIZ’

Toplantıda takım adına konuşma yapan kaptan Mehmet Akyüz, “Öncelikle yeniden yönetime seçilen sizleri tebrik ediyoruz. Bizler sahada terimizin son damlasına kadar savaşarak, giydiğimiz formanın hakkını vermek için uğraşıyoruz. Umarız bu güzel atmosfer hiç bozulmaz ve sezon sonunda Denizlispor’u hakettiği yere tekrar Süper Lig’e çıkartırız. Bizlere olan güveniniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.