enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor-Altınordu: 0-0

Denizlispor-Altınordu: 0-0
A+
A-

Denizlispor hazırlık kampının 2. etabını Afyon’da sürdürüyor. Horoz ilk maçında Altınordu ile karşılaştı. Takımlar sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar.

Şimşek İlk Maçında Galibiyet İle Tanışamadı

Şevki Çınar

Şevki Çınar

Sezonun ilk kampını Erzurum’da yapan Denizlispor daha sonra Afyon’a geçmişti. Horoz Afyon kampında ilk hazırlık maçında bir diğer Ege temsilcisi Altınordu ile karşılaştı. Maç başladığı gibi 0-0 bitti.  Denizlispor Yusuf Şimşek yönetiminde ilk maçında galibiyet alamadı. Denizlispor Afyon’da 3 hazırlık karşılaşmasın daha çıkacak.

Barış Örücü

Barış Örücü

Fırat Maçı Değerlendirdi

Genelde tüm oyuncuların maçta denendiğini ve son durumlarını gördüklerini dile getiren Asbaşkan Fırat, “Çok iş yapacağız. Bildiğimiz Denizlispor” dedi. Kondisyon ve mücadele olarak iyi olduklarının altını çizen asbaşkan Fırat, “Heyecan var. İstek var. İyi mücadele ettik. Takım geçen yılın üzerine koymuş. Bence bu yıl çok iyi olacağız. Taraftarlarımız endişe etmesin sadece bizi desteklesinler” dedi.

Yönetim Kurulu Takımı Yalnız Bırakmadı

Yeşil siyahlıların başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri ise bu maça çıkarma yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.